Μπόρις Μπέκερ: Η κόρη υπουργού που άφησε πίσω του λόγω της φυλάκισης

Μπόρις Μπέκερ: Η κόρη υπουργού που άφησε πίσω του λόγω της φυλάκισης

Η Λίλιαν ντε Καρβάλιο Μοντέιρο ζει πλέον μόνη της στο Λονδίνο αφού ο άνδρας της ζωής της, ο Μπόρις Μπέκερ, είναι εδώ και λίγες ημέρες στη φυλακή - Ο υπουργός πατέρας, ο μεγάλος έρωτας, οι σπουδές της και η στήριξη έως το τέλος στον σύντροφο της

25630899
Τις πρώτες ημέρες του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας περνάει ο Μπόρις Μπέκερ ο οποίος καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια από δικαστήριο του Λονδίνου για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων και δόλεια πτώχευση.

Ο Γερμανός τενίστας με τα 6 Grand Slam που ανέβηκε και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι στις φυλακές του Wandsworth, σύμφωνα με την Sun, και έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα γυμναστή των φυλακισμένων.

25545880


Ο Μπόρις Μπέκερ θα μεταφερθεί σύντομα σε άλλες φυλακές που θα είναι χαμηλότερης ασφάλειας.

Το κορίτσι που άφησε πίσω

Ο 54χρονος τενίστας που κέρδισε 3 φορές το Wimbledon σε όλη την διάρκεια της δίκης είχε δίπλα του την Λίλιαν ντε Καρβάλιο Μοντέιρο και ένα από τα τέσσερα παιδιά του.



Η σύντροφος του δάκρυσε μετά από την ανακοίνωση της απόφασης και πλέον ζει μόνη της στο Λονδίνο αφού ο μεγάλος της έρωτας είναι πλέον στην φυλακή. Τον στήριξε σε όλα και θα συνεχίζει να τον στηρίζει ελπίζοντας ότι η ποινή του θα πέσει στο μισό λόγω καλής διαγωγής.

Κλείσιμο
14fc6e83e5cdf0730553e4e2fa4cbb0b


Η Λίλιαν ντε Καρβάλιο Μοντέιρο που είναι 12 χρόνια μικρότερη από τον Γερμανό αστέρα τον γνώρισε το 2020 και τον ερωτεύτηκε. Πέρασαν μαζί ένα φανταστικό διάστημα στην Ίμπιζα και δεν δίστασαν να δείξουν τον έρωτα τους σε όλο τον κόσμο μέσω των φωτογραφιών των παπαράτσι.

Ο Μπέκερ είναι δύο φορές παντρεμένος, έχει τέσσερα παιδιά, αλλά εκείνη δεν έχει παντρευτεί. Είναι τρελά ερωτευμένη με τον Μπόρις και το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία.

Η κόρη του υπουργού

Η Λίλιαν γεννήθηκε στο νησί Σάο Τομέ και Πρίνσιπε που είναι στον κόλπο της Γουινέας και ο πατέρας της, Βίκτορ Μοντέιρο, υπήρξε πολιτικός και υπουργός άμυνας του κράτους. Μάλιστα το 2014 είχε βάλει υποψηφιότητα και για πρόεδρος της χώρας!

24380179


Έχει τρία πτυχία, μεταξύ των οποίων μεταπτυχιακό στις Αφρικανικές Σπουδές από τη Σχολή Αφρικανικών και Ανατολικών Σπουδών του Λονδίνου και μιλάει πέντε γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

becek


Η Λίλιαν σπούδασε στην Ρώμη στο Πανεπιστήμιο της La Sapienza και μετά στο Λονδίνο όπου και ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι αγαπάει το Λονδίνο και προτιμά για διακοπές την Ίμπιζα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης