Βίντεο: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδίδει μαθήματα (και) στους οδηγούς της Ferrari

Βίντεο: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδίδει μαθήματα (και) στους οδηγούς της Ferrari

Ο σταρ του ποδοσφαίρου βρέθηκε στο Μαρανέλο και συναντήθηκε με τους οδηγούς της Ferrari Λεκλέρ, Σάινθ δείχνοντας έτοιμος για να τρέξει και σε έναν αγώνα της Formula 1

Zlatan1
Έχοντας περάσει ελάχιστες ώρες από το επικό 1-2 της Scuderia Ferrari στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 του 2022, μόνο μία προσωπικότητα από το χώρο του αθλητισμού θα μπορούσε να… επισκιάσει τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ.

Ο λόγος φυσικά για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που βρέθηκε στην έδρα της ιταλικής ομάδας στο Μαρανέλο και πέρασε χρόνο με τους δύο οδηγούς της.



Ο άσος της Μίλαν ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο της θρυλικής ομάδας από τον νικητή του Grand Prix του Μπαχρέιν και λίγο αργότερα, φόρεσε κράνος και κάθισε στο δεξί κάθισμα μίας Ferrari 296 GTB.

Ο Σάινθ πέρασε πίσω από το τιμόνι της εντυπωσιακής διθέσιας μπερλινέτας και πήγε τον Ζλάταν μία βόλτα υψηλών ταχυτήτων στην ιδιόκτητη πίστα του Φιοράνο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο.

Κλείσιμο
Zlatan-Maranello-210322-a1920x1080


Λογικά τα 830 άλογα από τον συνδυασμό V6 κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα σε συνδυασμό με το ταλέντο ενός οδηγού που έχει επτά βάθρα στον μαγικό κόσμο της Formula 1, θα αποτέλεσαν εκρηκτικό συνδυασμό.

Zlatan-Maranello-210322-sainz-296GTB-c1920x1080


Αν και με τον Ιμπραΐμοβιτς ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως όντως να θέλησε να δώσει συμβουλές στους δύο οδηγούς της Ferrari! Ικανός είναι!

Πάντως το σύντομο video που δημοσίευσε η UEFA, ως προεπισκόπηση ενός αφιερώματος που θα προβληθεί την προσεχή Παρασκευή, σε αυτό το πνεύμα είναι. Εν μέσω καμένου λάστιχου, ο Ζλάταν οδηγεί στο όριο και πετάει ατάκες όπως «…όταν αγοράζεις τον Ιμπραΐμοβιτς, είναι σα να αγοράζεις Ferrari» ή «...στον αγωνιστικό χώρο με φωνάζουν Ferrari». Απολαύστε τον!

Zlatan-Maranello-210322-leclerc-a1920x1080


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι κομβικές ημερομηνίες και οι διαγνώσεις για «εγκεφαλοπάθεια» και «ανοξία»

Ελένη Ράντου: Η δραματική έκκληση για φίλη της που χτυπήθηκε σε τροχαίο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης