Super League 1, Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 0-2: Υπόθεση δέκα λεπτών - Δείτε τα γκολ
Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ στη Super League 1ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με άνεση από την έδρα του Βόλου καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν Στο 15' ο Σίτο και στο 25' ο Ρεγκίς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα
UPD:
Με νίκη ξεκίνησε στα play out ο Αστέρας. Έχοντας πολύ καλή εικόνα επικράτησε του Βόλου με 2-0 εκτός έδρας. Στο ματς και οι 2 ομάδες πήγαν με την ίδια αρχική προσέγγιση. Με 4-5-1 ο Βόλος αλλά και με το ίδιο σχήμα και ο Αστέρας Τρίπολης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cio0goobjhk1)
Το... πάρτι του Αστέρα Τρίπολης με δύο γκολ που μέτρησαν και δύο που ακυρώθηκαν
Στο α' μέρος ο Αστέρας ήταν ισοπεδωτικός. Έβαλε 2 γκολ, είδε να του ακυρώνονται ορθώς άλλα 2 και θα μπορούσε να είχε σκοράρει παραπάνω. Στο 15ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κρέσπι ο Φαν Βέερτ έδιωξε πάνω στον Σίτο που καραδοκούσε στο δοκάρι και σκόραρε με προβολή. Στο 18' ακυρώθηκε γκολ του Κρέσπι - σωστά - ως οφσάιντ. Ο Βόλος πήγε να βγάλει φάσεις και απείλησε αλλά δίχως ουσία.
Στο 25ο λεπτό ο Αστέρας από κεφαλιά - πάσα του Αντριάν Ριέρα και σλάλομ του Κρέσπι που απέτυχε να κόψει ο Ρινέρ έκανε το 0-2. Στο 35' ο Μπενίτο σκόραρε - πάλι για τον Αστέρα - αλλά ήταν εκτεθειμένος. Το α' μέρος έτσι έκλεισε στο 0-2.
Δοκάρι ο Σίτο στο β' μέρος, ξανά πιο καλές φάσεις ο Αστέρας
Στο 2ο 45λεπτο ο Αστέρας είχε πιο καλές φάσεις από τον Βόλο ξανά. Στο 55' ο Κλέιμαν βγήκε κοντά στο πλάγιο, έχασε τη μπάλα και κινδύνεψε να δεχθεί γκολ μετά από γύρισμα του Σίτο. Στο 60' ο Σίτο είχε μία σουτάρα στο δοκάρι. Ο Βόλος επιχειρήσε να απειλήσει με Φαν Βέερτ και Ρεγκατέν αλλά δεν άλλαξε κάτι για να μείνει το 0-2.
Κλείσιμο
MVP: Ο Ρετζίς Κρέσπι. Από το δικό του κόρνερ γίνεται το 0-1 και μετά σκοράρει για το 0-2. Πολύ καλή εικόνα ειδικά στο α' μέρος.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ριέρα και Σίτο έχουν κάνει ένα καλό ματς για τον Αστέρα. Ο Βόλος δεν είχε κάποιον που να διακρίθηκε ιδιαίτερα.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η άμυνα του Βόλου με σημαντικά λάθη στον αγώνα. Και ο Κλέιμαν δεν πήγε τόσο καλά.
Η ΓΚΑΦΑ: Η φάση του 0-2 για τον Βόλο. Ο Ρινέρ πάει πάνω στον Ρετζίς Κρέσπι αλλά δεν μπορεί να τον κόψει και βγαίνει το γκολ. Βέβαια γκέλα είναι και το διώξιμο του Φαν Βέερτ στο 0-1.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έγιναν σοβαρά λάθη. Ο Βόλος ζήτησε ένα πέναλτι στο α' μέρος ενώ τα δύο ακυρωθέντα γκολ του Αστέρα ορθώς δεν μέτρησαν.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Αισθητά ανώτερος ο Αστέρας. Έβαλε 2 γκολ και θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμα 2 με 3. Κακός και... φλύαρος ο Βόλος στον αγώνα.