Κόπα Άφρικα, Σενεγάλη-Ζιμπάμπουε 1-0: Λύτρωση με Μανέ στο τέλος
Ο Μανέ στο 90' ευστόχησε από την άσπρη βούλα έδωσε τη νίκη στη Σενεγάλη κόντρα στη Ζιμπάμπουε στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Κόπα Άφρικα - Βασικός ο Σισέ
Με πέναλτι του Μανέ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων η Σενεγάλη επικράτησε με το ζόρι 1-0 της Ζιμπάμπουε στην πρεμιέρα της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Σισέ του Ολυμπιακού ήταν βασικός και είχε καλή απόδοση.
Μπορεί η Σενεγάλη να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο η πρεμιέρα της είχε άγχος. Η Ζιμπάμπουε ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι, έβαλε πολύ δύσκολα στους Σενεγαλέζους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις.
Ωστόσο, η πίεση της ομάδας του Σισέ έφερε αποτέλεσμα, αφού στις καθυστερήσεις το χέρι του Μαντσόγκουε έφερε τον Μανέ στην άσπρη βούλα. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ εκτέλεσε εύστοχα και χάρισε τρο τρίποντο στην ομάδα του.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3