Γκασπερίνι: «Σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα, θα δούμε για Ολυμπιακό»
Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνο, προπονητής της Αταλάντα, αντιπάλου του Ολυμπιακό στα Play Off του Europa League απέφυγε να μιλήσει για τις μάχες με τους ερυθρόλευκους
O Oλυμπιακός δεν ήταν τυχερός στη κλήρωση των Play Off του Europa League, καθώς η κληρωτίδα έφερε τους Πειραιώτες αντιμέτωπους με την ισχυρή Αταλάντα.
Οι «Μπεργαμάσκι» τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στη τρίτη θέση της Serie A με απόσταση τριών βαθμών από τη κορυφή. Συγκεκριμένα η Αταλάντα έχει συγκεντρώσει 37 βαθμούς, ενώ η πρωτοπόρος Ίντερ έχει 40.
Ο τεχνικός των Ιταλών, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ήταν καλεσμένος στην εκμπομπή, «Nuvola Lavazza» και σε ερώτηση για τη κλήρωση με τους Πειραιώτες ήταν λακωνικός αναφέροντας: «Ολυμπιακός ε; Θα δούμε, τώρα σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.