Η απότομη προσγείωση του Τσάβι και το άγριο κράξιμο στους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα

Η απότομη προσγείωση του Τσάβι και το άγριο κράξιμο στους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα

Οι μπλαουγκράνα για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια δεν θα αγωνιστούν στη νοκ άουτ φάση του Champions League με τον Τσάβι Ερνάντεθ να γνωρίζει την πρώτη του μεγάλη ήττα ως προπονητής αλλά τον ίδιο να μιλά σε σκληρη γλώσσα στους παίκτες του

Xavi2
Το βράδυ της Τετάρτης η Μπαρτσελόνα έδινε τελικό επιβίωσης στο Μόναχο, αλλά η εικόνα της στην Alianz Arena ήταν αποκαρδιωτική, όπως συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς προκαλώντας την απογοήτευση αλλά και την οργή του προπονητή της. όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Καταλωνίας.

Ειδικά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν η Μπάγερν πέτυχε τα δύο πρώτα της γκολ σε ρυθμό προπόνησης ο Τσάβι ήταν έξαλλος μ' αυτά που έβλεπε (και κυρίως μ' αυτά που δεν έβλεπε) από τους παίκτες του στους οποίους μίλησε με σκληρή γλώσσα.

«Κάποιοι από εσάς δεν καταλαβαίνου τι σημαίνει να παίζεις για την Μπαρτσελόνα» είπε σε έντονο ύφος και πέρα από τις τακτικές οδηγίες που έδωσε ζήτησε απ' όλους να βγάλουν στο χορτάρι ψυχή και θέληση... Κάτι που δεν έγινε ποτέ στο Β' ημίχρονο όπου η εικόνα των Καταλανών δε βελτιώθηκε ποτέ και από τύχη το σκορ σταμάτησε στο 3-0.

Στο φινάλε του αγώνα πάντως ο Τσάβι δεν χρειάστηκε να πει τίποτα καθώς το θυμώμενο του πρόσωπο τα έλεγε όλα... Δύο, τρεις κουβέντες με νόημα για την επόμενη μέρα και μετά σιωπή. Κάτι που δεν άλλαξε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής με την επόμενη μέρα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο παλαίμαχος άσος έχει ζητήσει άμεση εκκαθάριση του ρόστερ (με πολλές αναχωρήσεις και περισσότερες αφίξεις).

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον καθάρισα, της έτρωγε τα λεφτά», είπε αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Εμβολιασμοί: Ανοίγουν επιπλέον 110.000 ραντεβού 1ης και 3ης δόσης

Η Γκισλέιν Μάξγουελ και ο πρώην εραστής της Tζέφρι Έπσταιν περίμεναν μωρό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης