Η Γκισλέιν Μάξγουελ και ο πρώην εραστής της Tζέφρι Έπσταιν περίμεναν μωρό;

Η Γκισλέιν Μάξγουελ και ο πρώην εραστής της Tζέφρι Έπσταιν περίμεναν μωρό;

Δείτε το αποκαλυπτικό  φωτογραφικό υλικό που παρουσιάστηκε στη δίκη της «μαντάμ» του Έπσταϊν και δείχνει τους δυο τους σε τρυφερές περιπτύξεις και προσωπικές στιγμές -  Ο Αμερικανός παιδόφιλος έβγαινε ραντεβού με Νορβηγίδα κληρονόμο, η οποία παράλληλα «νυχτοπερπατούσε» με τον Τραμπ

MAXWELL_EPSATIN_FOOT2
Οργιάζουν οι φήμες ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην ερωμένη του Αμερικανού παιδόφιλου που «ψάρευε ανήλικες «σκλάβες του σεξ» για να κάνουν μασάζ στον ίδιο και την παρέα του, ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Φωτογραφία που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα δείχνει την ίδια και τον Έπσταϊν να κοιτάζουν το φακό με τον πάμπλουτο Αμερικανό να της πιάνει τρυφερά την κοιλιά.

Η επίμαχη φωτογραφία αφήνει υπόνοιες ότι η κόρη του Βρετανού πρώην βαρώνου των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ, κυοφορούσε τον καρπό του έρωτά τους, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
000_9UA4BC
000_9UA4BD
Στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης της Γκισλέιν Μάξγουελ που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δικαστήριο του Μανχάταν, οι ένορκοι είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφικό υλικό όπως και το περιεχόμενο ηλεκτρονικών μηνυμάτων κι ό,τι άλλο βρήκαν στον σκληρό δίσκο υπολογιστών του Έπσταϊν πράκτορες του FBI.
000_9UA4BK
000_9UA4BM

Σε πολλές από τις φωτογραφίες που κατάσχεσε το FBI στο πλαίσιο της έρευνας, το ζευγάρι φιλιέται με πάθος ή κοιτιέται στα μάτια, σε άλλες η Γκισλέιν ποζάρει με ή χωρίς ρούχα - σε μία από αυτές κοιτάζει το φακό, ενώ είναι στην παραλία του Παλμ Μπιτς όπως τη γέννησε η μαμά της...
000_9UA4BE
Κλείσιμο
Η «Κάρολαϊν», ένα από τα θύματα του Έπσταϊν που ισχυρίζεται ότι την βίασε επανειλημμένως ο Αμερικανός παιδόφιλος όταν ήταν ανήλικη και την «άγγιξε ανάρμοστα» η Γκισλέιν Μάξγουελ, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είχε δει φωτογραφίες της Βρετανίδας «μαντάμ» που ήταν γυμνή και έγκυος μέσα στην έπαυλη του Τζέφρι Έπσταϊν στη Φλόριντα. Οι ροζ φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν υπό μορφή δικαστικών σκίτσων, αποκαλύπτουν την ερωτική σχέση του Αμερικανού παιδόφιλου και της πρώην συνεργάτιδάς του.
000_9UA4BF
000_9UA4BN

Σε μία άλλη φωτογραφία, που τραβήχτηκε το 1999, το ζεύγος Έπσταϊν - Μάξγουελ ποζάρει στη βεράντα μιας εξοχικής κατοικίας. Πρόκειται για το Μπαλμόραλ, εκεί όπου ξεκουράζεται τα καλοκαίρια η Βασίλισσα Ελισάβετ. Έπσταϊν και Μάξγουελ επισκέπτονταν αρκετά συχνά τη σκοτσέζικη εξοχική κατοικία της μονάρχη. Ο πρίγκιπας Άντριου προσκαλούσε το ζεύγος, όπως σχολιάζει το BBC.

Την ίδια ώρα, ο πρώην πιλότος του «Boeing της Ακολασίας» Lolita Express που ανήκε στον Έπσταϊν, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας έβγαινε ραντεβού με μία Νορβηγίδα κληρονόμο, η οποία, όμως, το είχε δίπορτο. Ο Αμερικανός παιδόφιλος έβγαινε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με τη Σελίνα Μίντελφαρ, η οποία παράλληλα νυχτοπερπατούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ.
000_9UA4BG

Σύμφωνα με τον πρώην πιλότο Ντέιβ Ρότζερς, η οικογένεια Μίντελφαρ διαθέτει τεράστια περιουσία διευθύνοντας εταιρεία καλλυντικών. Είχε κάνει τουλάχιστον 13 ταξίδια με το «Lolila Express», όπως δείχνουν τα ημερολόγια πτήσεων, που επικαλέστηκε ο πιλότος.

Ο πρώην πιλότος του Έπσταϊν, τόνισε επίσης ότι η «Κάρολαϊν» ψεύδεται σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες που απεικονίζουν έγκυο τη μαντάμ Μάξγουελ.


Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65 προβλέπει για την Ελλάδα ο ΟΟΣΑ

Τα αμαρτήματα της σάρκας δεν είναι τα πιο σοβαρά, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος

Η Νέα Ζηλανδία σχεδιάζει να απαγορεύσει στους νέους να αγοράζουν τσιγάρα εφ' όρου ζωής!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης