Μαρτίνς: «Έχουμε καταπληκτικό σύνολο, μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»

Μαρτίνς: «Έχουμε καταπληκτικό σύνολο, μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε δήλωσε έτοιμος να πάει ένα βήμα πιο πάνω από εκεί που ήδη έχει φτάσει με τους «ερυθρόλευκους» 

5439988
Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε την ομάδα του, υποστήριξε ότι θα επιδιώξει εφέτος να φτάσει πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε πολύ καλό επίπεδο.

Μετά το 1-0 σε βάρος της Φενέρμπαχτσε, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε:

«Σαφώς και επηρεάσαν και οι αλλαγές που έκανα, αλλά παίζαμε απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα και ήμασταν αγχωμένοι. Είχε και ο κόσμος αγωνία και αυτό το μετέφερε ο ένας στον άλλον. Στο δεύτερο είχαμε πιο καθαρή σκέψη, ξέραμε ποιος είναι ο στόχος μας. Πιέσαμε πολύ στα 50 μέτρα, από τα οποία δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου ο αντόπαλος. Πιστέψαμε στον εαυτό μας και ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Με την Άιντραχτ μπορεί να χάσαμε, αλλά δεν το αξίζαμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήτα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε καταπληκτικό σύνολο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ανωτερότητα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Δεν μπορείς όμως να προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ελπίδες ακόμα και για την 1η θέση στο γκρουπ. Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».


Ειδήσεις σήμερα

Europa League, Ολυμπιακός-Φενέρ 1-0: Θρυλική πρόκριση στο 90' - Δείτε το γκολ

Βαθμολογία UEFA: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εκτόξευσαν την Ελλάδα στην 15η θέση!

Ασταμάτητος ο χορός στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης