ΠΑΟΚ: «Ολα για όλα» απόψε στην Μπρατισλάβα

ΠΑΟΚ: «Ολα για όλα» απόψε στην Μπρατισλάβα

Η ώρα των αποδείξεων έφτασε για τον ΠΑΟΚ. Απόψε το απόγευμα (19:45- COSMOTE SPORT 3HD) στο «Tehelne Pole» της Μπρατισλάβα o «Δικέφαλος» παίζει για την ευρωπαϊκή συνέχεια του απέναντι στην Σλόβαν

PAOK_slovan_conference
Παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης με την Σλόβαν, οι Ρουμάνοι «άναψαν φωτιές» στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ένα δημοσίευμα στην πατρίδα του αποκάλυψε το γεύμα του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, σε ρεστοράν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ήταν αρκετό για κάνει έξω φρενών τον Ρουμάνο τεχνικό.

«Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο, θέλω να είμαι εδώ και δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω. Δεν ξέρω πως δημοσιεύτηκε αυτή η φωτογραφία, ποιο άρρωστο μυαλό προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αλλά από την πλευρά μου δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη να φύγω από τον ΠΑΟΚ», τόνισε χτες ο Λουτσέσκου και χαρακτήρισε «τελικό» το αποψινό ματς με την Σλόβαν.

«Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι που μοιάζει αρκετά με την κατάσταση η οποία υπήρχε πριν από το ματς με τη Ριέκα. Υπάρχει πάλι πίεση και ένταση, αλλά μιλάμε για δύο διαφορετικές ομάδες», υποστήριξε ο 52χρονος τεχνικός του «Δικεφάλου» προσθέτοντας πως «η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να προκριθεί, όμως δε θα έχει τελειώσει κάτι σε ότι αφορά την πρόκριση, υπάρχει και ένα τελευταίο παιχνίδι».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης