Premier League, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Αντίδραση και ανάσα για Σόλσκιερ - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Αντίδραση και ανάσα για Σόλσκιερ - Δείτε τα γκολ

Από τη συντριβή και την πόρτα της εξόδου στην τριάρα και στην... παράταση! Η Γιουνάιτεντ διέλυσε με 3-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο και ο Σόλσκιερ... αναπνέει ξανά

unitedniki
Μια εβδομάδα μετά τη ντροπιαστική ήττα από τη Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ μεταμορφώθηκε, διέλυσε 3-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο και πήρε βαθιά ανάσα. Ακόμα πιο βαθιά ήταν η ανάσα του Σόλσκιερ, ο οποίος θέλει δυο ακόμα καλά ματς με Αταλάντα και Σίτι για ενισχύσει ξανά τη θέση του. Μια στιγμή μαγείας του Κριστιάνο Ρονάλντο στο α’ μέρος έδωσε την ώθηση που έψαχναν οι «Κόκκινοι» για να επιστρέψουν στις νίκες και να βρεθούν ξανά στην τετράδα. Οσο για τους Λονδρέζους, πήραν τη… σκυτάλη από τη Μάντσεστερ και μπήκαν σε βαθιά κρίση, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τον Νούνο Σάντο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfcyiou110op-sf)


Μπρούνο σε Κριστιάνο και… λύτρωση!
Το πρώτο νωθρό δεκάλεπτο της Γιουνάιτεντ έδωσε τη θέση του στο ποδόσφαιρο που θα ήθελε να βλέπει ο Σόλσκιερ. Πάθος, δύναμη, πρώτοι σε όλες τις μπάλες και σωστή αντίδραση σε κάθε προσπάθεια επίθεσης της Τότεναμ. Σο και Μπισάκα προσπαθούσαν από τα πλάγια και δημιουργούσαν κινδύνους. Η πρώτη καλή φάση πάντως ήταν για τους Λονδρέζους, αλλά ο Σο δεν μπόρεσε να σκοράρει από πάσα του Μόουρα. Η απάντηση ήταν άμεση και στο 25' η Μάντσεστερ πλησίασε στο γκολ. Ο Σο βρήκε τον Μπρούνο υπέροχα, ο Πορτογάλος έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Καβάνι πέρασε μόλις άουτ.

Το γκολ της Τότεναμ στο 28' με την προβολή του Ρομέρο ακυρώθηκε σωστά, με τη Γιουνάιτεντ να ενισχύει την πίεση της στην αντίπαλη περιοχή. Ετσι, στο 39' ήρθε το γκολ για τους «Κόκκινους». Ενας μαγικός συνδυασμός ήταν αρκετός για το τέρμα λύτρωσης. Ο Μπρούνο έκανε υπέροχη ασίστ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στην PL. Ο Πορτογάλος πέτυχε γκολ σε έξι διαδοχικά ματς με τους Λονδρέζους, φτάνοντας έτσι τα 11 κόντρα στους Spurs σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ρονάλντο έκανε τη διαφορά
Κλείσιμο
Την ώρα που η Τότεναμ σε ακόμα ένα ματς δεν μπορούσε να δημιουργήσει, ο Κριστιάνο ήταν διαρκής απειλή για τους Λονδρέζους. Στο 48’ ο CR7 σημείωσε ένα απίθανο τέρμα, αλλά το VAR το ακύρωσε σωστά, μιας και ήταν ελάχιστα πιο μπροστά. Ωστόσο, στο 62’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Λάθος του Σκιπ, εξαιρετική πάσα του Κριστιάνο και το άψογο πλασέ του Καβάνι έφερε το 2-0.

Ο Ράσφορντ πήρε τη θέση του Πορτογάλου σταρ και φρόντισε να βάλει κι αυτός τη σφραγίδα του με ένα υπέροχο τέρμα στο 87’.

Ειρωνεία… Μια εβδομάδα μετά το σκηνικό αποχώρησης των οπαδών της Μάντσεστερ από το Ολντ Τράφορντ, σειρά πήραν αυτοί της Τότεναμ, που δεν άντεξαν την 5η ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Tότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Ρομέρο, Εμερσον, Σον, Μόουρα (54΄Μπεγκβάιν), Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Λο Σέλσο (73' Αλι), Σκιπ (66΄Ντομπελέ), Κέιν

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Φρεντ, Μπρούνο, ΜακΤόμινεϊ, Κριστιάνο (71' Ράσφορντ), Καβάνι (82' Λίνγκαρντ)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Οικονόμου σε Τσίπρα: Σε όλη την πανδημία επενδύετε στην καταστροφή με ψέμματα και αφορισμούς

Η Μέρκελ προειδοποιεί κατά της ανευθυνότητας για την πανδημία - «Εμβολιαστείτε όσοι είστε άνω των 60»

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται ότι η διαφήμιση που είχε κάνει στα 15 της ήταν προκλητική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης