Κομάρνο–Ολυμπιακός 1-3: Βήμα πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League - Δείτε βίντεο

Κομάρνο–Ολυμπιακός 1-3: Βήμα πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League - Δείτε βίντεο

Οι Πειραιώτες πλέον θέλουν να κατακτήσουν την Τετάρτη δύο σετ στον επαναληπτικό του Ρέντη προκριμένου να πάρουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό

βολει
Σπουδαία νίκη που τον βάζει με το ενάμιση πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League πέτυχε στη Σλοβακία ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να επικρατούν της Κομάρνο με 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στον πρώτο αγώνα τους β’ προκριματικού, με έναν φοβερό και τρομερό Έγκλεσκαλνς κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και την Τετάρτη (27/10) στο Ρέντη το δεύτερο παιχνίδι οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη θέλουν απλά δύο σετ για να πάρουν την πρόκριση.

Τεράστιο ματς για την ομάδα του Πειραιά έκανε ο Έγκλεσκαλνς με 36 πόντους και 54% αποτελεσματικότητα. Ακολούθησε ο Μιγιαήλοβιτς με 15 και ο Παγένκ με 14 πόντους.

Για την ομάδα της Σλοβακίας πρώτος σκόρερ ήταν ο Μλίναρτσικ με 24 πόντους. Διψήφιοι ολοκλήρωσαν το και οι Όγκουρτσακ και Κούμπς.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν, στον τελευταίο γύρο πριν τους ομίλους θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παζάρτζικ (Βουλγαρία) – Σόλιγκορσκ (Λευκορωσίας), με τους Λευκορώσους να έχουν κερδίσει με 3-2 στο πρώτο ματς εκτός έδρας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf4jhurff3qx-se)
Κλείσιμο


Απίστευτο σετ με Ολυμπιακό να χάνει 12 σετ μπολ και να κάνει το 1-1 με 40-38

Το δεύτερο σετ ήταν ότι χειρότερο αν έχεις θέμα με την καρδιά και ότι καλύτερο αν σου αρέσει το βόλεϊ. Οι δύο ομάδες πάλεψαν κυριολεκτικά μέχρι το τέλος και ακόμα παραπάνω. Οι δύο ομάδες από το 15-15 πήγαιναν πόντο-πόντο με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 19-21 και τους Σλοβάκους να ισοφαρίζουν. Από εκείνη την στιγμή είδαμε ένα σετ που δεν έλεγε να τελειώσει με τίποτα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν όχι ένα και δύο, αλλά 12 σετ μπολ, πολλά από τα οποία ήταν και με κόντρα επιθέσεις, αλλά με δύο πόντους των Μιγιαΐλοβιτς και Έγκλεσκαλνς κατάφεραν να κάνουν το 38-40 και να ισοφαρίσουν σε ένα αξέχαστο σετ.

Με την ψυχολογία υπέρ τους έκαναν το 1-2

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο 2ο σετ. Με την ψυχολογία υπέρ τους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο 3ο. Προηγήθηκαν γρήγορα με 6-3 και 9-12 και παρότι η Κομάρνο αντέδρασε και ισοφάρισε, ο Ολυμπιακός στο 19-19 με ένα σερί 3-0 ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση σετ κάνοντας και πάλι με τον Έγκλεσκαλνς το 21-25.

Δεν γινόταν να το χάσει

Στο 4ο οι Σλοβάκοι ήταν αυτοί που παίζοντας ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο, παρότι υπάρχει και η ρεβάνς βέβαια και προηγήθηκαν με 8-5. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, έκανε το 11-11, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι με ένα σερί 3-0 πήραν σημαντικό προβάδισμα. Ένα προβάδισμα που δεν κράτησε πολύ μετά την αντεπίθεση των παικτών του Καζάζη, οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα να πάει το παιχνίδι στα 5 σετ και το κατάφεραν. Επικράτησαν με 22-25 παίρνοντας την μεγάλη αυτή νίκη.

Τα σετ: 25-22, 38-40, 21-25, 22-25


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο στη «Bild»: Πώς o διευθυντής σύνταξης «έριχνε» τις γυναίκες στο κρεβάτι του - Οι δωροδοκίες, οι υποσχέσεις και τα πλαστά έγγραφα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.500 διασωληνώσεις

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι είπε για τον Δακτύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης