ΑΕΚ: Εξετάσεις ο Άμραμπατ και αγωνία ενόψει Τούμπας

ΑΕΚ: Εξετάσεις ο Άμραμπατ και αγωνία ενόψει Τούμπας

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή λόγω των ενοχλήσεων στο ματς με τη Λαμία, που τον καθιστούν αμφίβολο ενόψει ΠΑΟΚ

amrabat
Ο Άμραμπατ αποχώρησε με πρόβλημα από το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία καθώς μετά το τέλος του πρώτου μέρους ένιωσε ένα σφίξιμο και αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον Τάνκοβιτς.

Στην ΑΕΚ επικρατεί ανησυχία ενόψει του κυριακάτικου μεγάλου ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε θεραπεία στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις μέσα στην Παρασκευή που θα δείξουν περισσότερα για την κατάστασή του.

Φυσικά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει αρκετές επιλογές στη μεσοεπιθετική του γραμμή, ενώ ενόψει του αγώνα στην Τούμπα θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε με τη Λαμία και επιστρέφει στα πλάνα του. Ωστόσο, ο Άμραμπατ αποτελεί ένα από τα δυνατά «όπλα» του Σέρβου κόουτς και δεδομένα η συμμετοχή του στο πρώτο μεγάλο κρας τεστ της ΑΕΚ φέτος θα ήταν πολύτιμη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο 1-0 επί της Λαμίας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Γαλανόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα με την κατάστασή του να αποτελεί ερωτηματικό. Η προπόνηση της Παρασκευής έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα, όπου ο Μιλόγεβιτς και οι παίκτες του θα αρχίσουν να επικεντρώνονται στο μεγάλο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Παντρεύονται το Σάββατο

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αναδρομικά - αυξήσεις και πότε - Ξεκινούν οι πληρωμές του Οκτωβρίου

Τα «προφητικά» λόγια της άτυχης Δώρας πριν την δολοφονία - «Θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις» είχε πει στην ξαδέλφη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης