Έγκλημα στη Ρόδο: Τα προφητικά λόγια της Ντόρας στην ξαδέλφη της - «Θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις»

Έγκλημα στη Ρόδο: Τα προφητικά λόγια της Ντόρας στην ξαδέλφη της - «Θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της εξαδέλφης της, για όσα βίωνε η άτυχη εκπαιδευτικός - Πότε κατάλαβε ότι την παρακολουθεί - Η προειδοποίηση στην μητέρα της: «Πρόσεξε μην σου σκοτώσει το παιδί»

dora-rodos-5_2
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από την στυγερή δολοφονία της άτυχης Ντόρας η οποία είδε τον πρώην σύντροφό της να της αφαιρεί τη ζωή.

Το πρωί της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1 μίλησε η πρώτη εξαδέλφη της άτυχης κοπέλας λέγοντας πως «έχουμε μεγαλώσει μαζί, τα σπίτια μας είναι πάνω-κάτω, είμαστε σαν αδέλφια». «Με τον δράστη έκανε σχέση πριν από περίπου έναν χρόνο. Νιώθαμε ότι ήταν πάρα πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τον τρόπο που φέρεται. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν μαζί στο σπίτι που νοίκιασαν μαζί», ανέφερε η Μαρία.

Όπως τόνισε, «Όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ διαφορετικές σε σχέση με πριν. Πήγα να δω το σπίτι τους και μου έλεγε "εγώ την Ντόρα την προσέχω". Μετά από λίγο καιρό, μίλησα με την Ντόρα στο τηλέφωνο και μου είπε "Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ". Δεν υπήρξε κάποια βίαιη συμπεριφορά, κακοποιητική εναντίον της. Η Ντόρα δεν θα το δεχόταν ποτέ. Ήταν το πιο αντράκι από όλες μας».

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικά μηνύματα φίλων της 31χρονης στο Facebook για την δολοφονία της

«Την ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της, ακόμη και με τον παππού μας που χάσαμε πριν δύο χρόνια. Δεν της έλεγε ότι το είχε κάνει αυτό. Το καλοκαίρι πήγαν διακοπές στο σπίτι μας στην Κάλυμνο και εκεί την ξεφτίλισε. Μπροστά σε μια εξαδέλφη μας άρχισε να λέει ότι «η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά και τέτοια» και του είπε να χωρίσουν. Τα είχαν οκτώ μήνες, δεν ήταν λίγος ο καιρός, του έδωσε ευκαιρίες», ανέφερε η κοπέλα για την σχέση του ζευγαριού.

Όπως συμπλήρωσε «τις τελευταίες 4-5 ημέρες, η Ντόρα είπε στην αδελφή μου "σταμάτησε να με ενοχλεί, Ελένη" και η αδελφή μου της είπε "ύποπτο αυτό, Ντόρα". Προχθές βγήκαμε με τη μητέρα της από το σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο αμάξι του και μου λέει η μητέρα της ότι "αυτός μας παρακολουθεί" και εγώ της είπα "πρόσεχε, Κατερίνα, μην σου σκοτώσει το κορίτσι!". Και η ίδια η Ντόρα μου είπε προ ημερών "Μαρία, θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις, όπως αυτές που βλέπουμε". Είχε στη ζωή της τόσους φίλους και είχε και αγόρια, δεν είχε ποτέ με κανέναν κάποιο πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν οι γονείς της Ντόρας: Ο δολοφόνος δεν την άφηνε ούτε τηλεόραση να δει μόνη της

«Όταν είχα πάει να βρω την Ντόρα, ενώ εκείνος έλειπε, η Ντόρα μου είπε, επειδή εκείνος είχε ένα ατύχημα παλιά και είχε ένα πρόβλημα με την όραση του, η ξαδέλφη μου μου είπε "ξέρεις, ήταν παντρεμένος παλιά και η γυναίκα του τον άφησε για το πρόβλημα αυτό (σημ: με τα μάτια του). Ήταν ένα παιδί εργατικό, άνθρωπος της Εκκλησίας"», κατέληξε η κοπέλα.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceh2w6vkfnxl-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνικό παράκρουσης σε σχολεία και νοσοκομεία: «Βροχή» μηνύσεων και εκταφές από τους αρνητές

Σχολεία: Πάνω από 6.000 κρούσματα σε παιδιά τις πρώτες 10 μέρες λειτουργίας

Μείωση της ποινής του ζητάει ο «Κάρλος το Τσακάλι» - Αμετανόητος στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης