Premier League: «Κόβει» τα ταξίδια των διεθνών παικτών σε χώρες που βρίσκονται σε «κόκκινη λίστα»

Premier League: «Κόβει» τα ταξίδια των διεθνών παικτών σε χώρες που βρίσκονται σε «κόκκινη λίστα»

Η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάρισε ότι όλα τα κλαμπ αποφάσισαν να μην επιτρέψουν στους διεθνείς τους να ταξιδέψουν στις χώρες που βρίσκονται σε κόκκινη λίστα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού

salah
Είναι πλέον επίσημο. Κανείς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα, εφόσον η χώρα ανήκει στην κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή η απόφαση θα αποτρέψει 60 παίκτες 19 ομάδων της Premier League να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως σημειώθηκε στην ανακοίνωση της Λίγκας, αν επιτρεπόταν στους διεθνείς το ταξίδι, τότε θα έπρεπε να χάσουν δύο αγώνες Premier League, ένα ευρωπαϊκό και ένα παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του EFL Cup, καθώς θα ήταν υποχρεωμένοι να μείνουν σε δεκαήμερη καραντίνα.

Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που «κόβουν» το ταξίδι διεθνών της είναι η Λίβερπουλ, κάτι που σημαίνει ότι οι Σαλάχ (Αίγυπτος), Άλισον, Φαμπίνιο και Φιρμίνο (Βραζιλία) θα μείνουν στο Λίβερπουλ.

Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στην κόκκινη λίστα, κάτι που θα απέτρεπε πιθανή συμμετοχή των Τσιμίκα, Τζόλη και Γιαννούλη στην Εθνική Ελλάδας, για τους αγώνες με Κόσοβο και Σουηδία.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Μελτέμια έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι - Καλοκαιρινές θερμοκρασίες με 36άρια

Τι θα συμβεί στο μέλλον της πανδημίας με τις μεταλλάξεις του ιού

50 Cent: Η μάνα μου έβαζε παιχνίδια μέσα σε κάλτσες για να μου φτιάχνει «όπλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης