Λάρισα: Αποχωρεί από τη διοίκηση της ΑΕΛ ο Κούγιας - Παραμένει ιδιοκτήτης
Οι αλλαγές στην ΑΕΛ συνεχίζονται και η τελευταία έχει να κάνει με τη διοίκηση - Ο Αλέξης Κούγιας αποχωρεί από την προεδρία, παραμένοντας ιδιοκτήτης, με τον γιο του, Χρήστο, να παραμένει αναπληρωτής πρόεδρος
Εκτός από τα αγωνιστικά με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, τον νέο προπονητή (ανέλαβε ο Κώστας Φραντζέσκος), στην ΑΕΛ υπάρχουν αλλαγές και στη διοίκηση των «βυσσινί», εκτός της γνωστής, που θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει πόστο.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιαςαποχωρεί από το διοικητικό κομμάτι, το οποίο θα παραχωρήσει σε επιφανείς Λαρισαίους.
Θα παραμείνει ιδιοκτήτης, ενώ ο γιος του Χρήστος θα βρίσκεται στη διοίκηση ως αναπληρωτής πρόεδρος, θέση που ήδη κατέχει.
Ουσιαστικά, ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών συνεχίζει να έχει τις μετοχές, ωστόσο ήδη παρέδωσε τα αποδυτήρια στον Τάκη Παραφέστα, που θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο και τη διοίκηση σε επιφανείς Λαρισαίους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.