Η Ουκρανή σύζυγος του Ζιντσένκο έκανε... πάταγο στον τελικό του Champions League με την ομορφιά της

Η Ουκρανή σύζυγος του Ζιντσένκο έκανε... πάταγο στον τελικό του Champions League με την ομορφιά της

Μπορεί ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο να είχε στο πλευρό του την όμορφη Βλάντα στον τελικό του Champions League, ωστόσο η Σίτι δεν τα κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο

zichenkooo
Η Βλάντα Ζιντσένκο δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της στον τελικό του Champions League

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ουκρανική τηλεόραση, έκανε ό,τι μπορούσε από την κερκίδα, ωστόσο δεν έφερε πολλή τύχη στον μπακ των «πολιτών».
vladaneww



Κλείσιμο




Τη γνωρίσαμε το 2019 όταν η Ουκρανία διέσυρε με 5-0 τη Σερβία για τα προκριματικά του Euro και μετά το παιχνίδι ο Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι ήταν πολύ ανεβασμένος. Τόσο που φίλησε στο μάγουλο on air, την πανέμορφη Ουκρανή ρεπόρτερ, Βλάντα Σένταν στην οποία έκανε δηλώσεις για την τηλεόραση.

zinchenko kiss beautiful reporter on live 😘😘😘


Το περιστατικό ωστόσο που εκτόξευσε τη δημοτικότητα της, ήταν η δριμεία κριτική που άσκησε στον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι μετά την περσινή ήττα-αποκλεισμό από τη Λιόν.

Συγκεκριμένα, η σέξι τηλεπαρουσιάστρια είχε πει: «Ίσως, δεν έχω δικαίωμα να το λέω, ίσως ο Ζιντσένκο μου το απαγορεύσει. Όμως, για να το πω κομψά και για να μην βρίσω, είναι τελείως λάθος του Γκουαρντιόλα…».

«Σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, με το να παρατάξει μια πειραματική ενδεκάδα είναι χαζομάρα. Δεν έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική όμως, σχετικά με το γιατί να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς;».

Όσον αφορά πάντως στον ίδιο τον Ζιντσένκο, είχε πει μετά το ματς σε ερώτηση για την τακτική του Γκουαρντιόλα ότι «είναι προκλητική ερώτηση, δεν έχω δικαίωμα να πω κάτι». Μάλιστα η υπόθεση φέρεται να πήρε τέτοια έκταση που ο Ουκρανός άσος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της συζύγου του την ημέρα του γάμου τους!
0_Vlada-Sedan--Instagram

zinchenko1

















sedannnn_2
Ειδήσεις σήμερα: 

Τι λέει το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για την εμπλοκή Καλογρίτσα στο ΣΥΡΙΖΑ channel - Πώς καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Παππά για τα €3 εκατ.

Καιρός: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Χάρτες με τις περιοχές

Ελληνοτουρκικά: Πώς αποφεύχθηκε η «επακούμβηση» Δένδια - Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης