Προ των πυλών του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ

Προ των πυλών του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον ΠΑΟΚ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για την επιστροφή του στην Τούμπα - Επιβεβαιώνουν την είδηση τα ρουμανικά ΜΜΕ κάνοντας λόγο για συμβόλαιο 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως - Διαρροή με την οποία διαψεύδει τις... πληροφορίες η ΠΑΕ

lucescu
Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και λίγες εβδομάδες μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του αήττητου νταμπλ, η ασπρόμαυρη οικογένεια ταράχθηκε συθέμελα με την είδηση της αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής αποφάσισε να κάνει χρήση του buy out του συμβολαίου του και να υπογράψει ένα μυθικό συμβόλαιο στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με τους νταμπλούχους να φέρνουν στη θέση του τον Άμπελ Φερέιρα (ο οποίος πωλήθηκε 1.5 χρόνο αργότερα στην βραζιλιάνικη Παλμέιρας).

Εικοσιτρείς μήνες αργότερα, οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι μόνο η ανακοίνωση απομένει για να σφραγιστεί η επιστροφή του Λουτσέσκου στην Τούμπα, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε πάρει την απόφαση του για αντικατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία πολύ πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Κι η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού δε φαίνεται ότι άλλαξε τα δεδομένα με τον ομογενή επιχειρηματία να δίνει γη και ύδωρ στον Λουτσέσκου (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο 1.8 εκατ. το χρόνο), αλλά και ένα σημαντικά αυξημένο μπάτζετ προκειμένου να δημιουργήσει τη νέα ομάδα..

Την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώνουν και τα ΜΜΕ της Ρουμανίας τα οποία αφού υπενθυμίζουν ότι μετά την επιτυχημένη του παρουσία στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το ασιατικό Champions League, απασχόλησε έντονα και την ΑΕΚ, όπως άλλωστε παραδέχτηκε προ ημερών ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά από τη στιγμή που στην υπόθεση του ενεπλάκη ο ΠΑΟΚ όλα τελείωσαν 
καθώς συν τοις άλλοις ο Δικέφαλος του Βορρά του προσέφερε κι ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διετή του θητεία στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου είχε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες., ενώ είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα για την Ξάνθη, την οποία οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου. 

Διαρροή διάψευσης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για συμφωνία της με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο αυτό δεν έγινε με επίσημη ανακοίνωση, αλλά με διαρροή.

«Σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, δεν ισχύουν τα περί συμφωνίας με άλλον προπονητή», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας, επισημαίνοντας το γεγονός ότι «επίκειται η συζήτηση με τον Πάμπλο Γκαρσία», ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας και έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Κλείσιμο
Η συζήτηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» και τον Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (26/5) με βασικό θέμα το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.



Ειδήσεις σήμερα: 

Γερμανία: Υπέγραψε ο Χάνσι Φλικ - Αναλαμβάνει τα «Πάντσερ» μετά το Euro

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Η ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν θα επηρεάσει τη διοργάνωση»

Άρης: Με τον Μάντζιο στον πάγκο για άλλα δυο χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης