Γερμανία: Υπέγραψε ο Χάνσι Φλικ - Αναλαμβάνει τα «Πάντσερ» μετά το Euro
Ο Γιόακιμ Λεβ θα καθοδηγήσει για τελευταία φορά την Εθνική Γερμανίας στα παιχνίδια της τελικής φάσης του Euro
Στα γραφεία της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Χάνσι Φλικ, διευθέτησε τις τελικές λεπτομέρειες και υπέγραψε το συμβόλαιό του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γερμανίας.
Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχουθα διαδεχτεί τον Γιόακιμ Λεβ μετά το τέλος του φετινού Euro και θα παραμείνει στον πάγκο των «πάντσερ» μέχρι το 2024.
Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε και το γεγονός ότι ο Όλιβερ Μπίρχοφ παρέμεινε στην θέση του στην Ομοσπονδία, όπως επιθυμούσε και ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.