Μπάγερν Μονάχου: Τελευταίος χορός για τρεις «θρύλους»!

Μπάγερν Μονάχου: Τελευταίος χορός για τρεις «θρύλους»!

Νταβίντ Αλάμπα, Ζερόμ Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνες θα πατήσουν για τελευταία φορά το χορτάρι της «Allianz Arena»!

bayern_212020
Το σκηνικό θα έπρεπε να είναι στημένο αλλιώς. 75.000 φίλαθλοι να έχουν κατακλύσει τις εξέδρες της «Allianz Arena», αφενός για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές Γερμανίας για τη σεζόν 2020-21, αφετέρου για να πουν αντίο με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σε τρία εκλεκτά μέλη της μεγάλης οικογένειας της Μπάγερν Μονάχου.

Νταβίντ Αλάμπα, Ζερόμ Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνες θα φορέσουν για τελευταία φορά τη φανέλα της βαυαρικής ομάδας και θα περάσουν στο πάνθεον της ιστορίας!

Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων. Στους Βαυαρούς δόθηκε ειδική άδεια για να βρίσκονται στο γήπεδό 250 άτομα, ενώ λόγω της περίστασης, δόθηκαν 100 προσκλήσεις για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών, όπως και του προπονητή Χάνσι Φλικ και των συνεργατών του, Χέρμαν Γκέρλαντ και Μίροσλαβ Κλόζε, οι οποίοι, επίσης αποχωρούν από την ομάδα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που θα πατήσουν για τελευταία φορά το χορτάρι της «Allianz Arena», αποχωρούν έχοντας αγωνιστεί σε συνολικά 1.059 παιχνίδια και έχοντας κατακτήσει 76 τίτλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης