Τα bwin Challenges* χαρίζουν κάθε μέρα μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών!

Τα bwin Challenges* χαρίζουν κάθε μέρα μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών!

Το παιχνίδι στην bwin αλλάζει ξανά, με καθημερινά δώρα επικών διαστάσεων. Κυριολεκτικά!

challenges_kentriki

Sponsored Content

Τα bwin Challenges* είναι εδώ, με δώρα χωρίς προηγούμενο! Κάθε μέρα και ένα Challenge*, κάθε μέρα και ένα μοναδικό έπαθλο, μια 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών, που αναζητά κάτοχο! Για όσους ολοκληρώσουν όλα τα Challenges*, τα μεγάλα δώρα έρχονται ακόμα πιο κοντά!

Τα bwin Challenges είναι εδώ με δώρο μία 4Κ τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία με αγώνες που κόβουν την ανάσα, τα playoffs της EuroLeague συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ οι μεγάλες αναμετρήσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν σταματούν, καθώς βαδίζουμε προς το φινάλε της σεζόν και προς το ξεκίνημα του Euro, που δίνει ξεχωριστό χρώμα στο καλοκαίρι. Τα χωμάτινα κορτ στο Παρίσι περιμένουν τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δείχνει έτοιμος για το πρώτο Grand Slam της καριέρας του, καθώς και τους υπόλοιπους σταρ του τένις. Ένας μήνας γεμάτος αθλητική δράση, η οποία απογειώνεται.

Challenges* με απίθανα δώρα στην bwin. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα! |21+

Τα Challenges* έφτασαν στην πρωτοποριακή bwin πλατφόρμα και δείχνουν πως είναι το παιχνίδι σήμερα, με δώρα που κάνουν τη διαφορά!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης