Super League: Πρόταση για κοινή τηλεοπτική διαχείριση, δεν θα στηρίξει την επιστολή της ΕΠΟ σε FIFA / UEFA

Super League: Πρόταση για κοινή τηλεοπτική διαχείριση, δεν θα στηρίξει την επιστολή της ΕΠΟ σε FIFA / UEFA

Η πλευρά του Αχιλλέα Μπέου έθεσε θέμα επί των τηλεοπτικών στο Δ.Σ. της Λίγκας ενώ η Διοργανώτρια Αρχή της Super League 1 δεν αναμένεται να στηρίξει την επιστολή της ΕΠΟ προς τις FIFA / UEFA

osfp_aris
Στο Δ.Σ. της Λίγκας ο Αχιλλέας Μπέος έριξε την πρόταση να υπάρχει κοινή τηλεοπτική διαχείριση αλλά και νέα κατανομή των εσόδων, προκειμένου και οι μικρότερες ομάδες να παίρνουν πιο μεγάλο ποσοστό. Ήταν κάτι που συζητήθηκε αλλά μέχρι εκεί, δεν προέκυψε κάποια τελική εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός τόνισε πως από τη στιγμή που ήταν εκτός ημερησίας διάταξης δεν δέχεται να συζητηθεί η πρόθεση της ΕΠΟ να στείλει επιστολή σε FIFA/UEFA για το αθλητικό Νομοσχέδιο και με την επισήμανση πως είναι θέμα της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η ΕΠΟ δέχθηκε πως είναι δικό της θέμα αλλά με την υποσημείωση πως οι όποιες συνέπειες και επιπτώσεις θα βαρύνουν και τις ομάδες.

Η πλευρά του προεδρείου πρότεινε να γίνει τηλεδιάσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων και όχι να σταλεί επιστολή. Πιθανότατα τελικά θα σταλεί επιστολή της ΕΠΟ σε FIFA / UEFA σχετικά με το αθλητικό Νομοσχέδιο, δίχως όμως να στηριχθεί από τη Λίγκα.

Σε σχέση με τον παρατηρητή του ματς Ολυμπιακός - Αρης από το προεδρείο της Λίγκας επισημάνθηκε πως δεν υφίσταται κανένα θέμα καρατόμησής του και ότι ταυτίζονται όσα αναφέρει εκείνος και ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόοπουλος στο φύλλο αγώνα. Τέλος, σχετικά με επιστολή περί παραίτησης των μελών της Επιτροπής Παρατηρητών, δεν ελήφθη καμία απόφαση. Η Επιτροπή πήρε αυτήν την πρωτοβουλία με αφορμή παράπονα του Αλέξη Κούγια προς τα μέλη της.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ελπίδες για Ολιβέιρα στην ΑΕΚ

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας

Τον Μάρτιο το «πράσινο φως» για το νέο Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης