Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Αναβολή στο ματς λόγω του αγωνιστικού χώρου
Στην απόφαση να μην διεξαχθεί το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλουέλαβε ο διαιτητής, λόγω λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου που έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών - Θα οριστεί σε νέα ημερομηνία
Συγκεκριμένα,ο διαιτητής λόγω λάσπης σε όλο το χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστων, αποφάσισε ότι ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Μάλιστα, ο διαιτητής ενημέρωσε ότι το ματς θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία η οποία θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.
Βάσει κανονισμού ο αγώνας μπορούσε να γίνει την επόμενη ημέρα, την ίδια ακριβώς ώρα. Ωστόσο ακόμη και αυτό δεν είναι δυνατό διότι ο διαιτητής, λαμβάνοντας υπόψη και τις μετεωρολογικές προβλέψεις οι καιρικές συνθήκες αύριο θα είναι χειρότερες.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.