Bundesliga: «Μοιραίος» για την Ντόρτμουντ ο Ρόις - Νέα γκέλα για Λειψία - Δείτε τα γκολ

Bundesliga: «Μοιραίος» για την Ντόρτμουντ ο Ρόις - Νέα γκέλα για Λειψία - Δείτε τα γκολ

Η Μπάγερν αγωνίζεται Κυριακή, αλλά είδε Ντόρτμουντ και Λειψία να μην νικούν (1-1 με Μάιντς και 2-2 με Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα) - Ανάσα για Βέρντερ, ισοπαλία στα χαμηλά Χόφενχαϊμ-Αρμίνια για την 16η αγωνιστική της Bundesliga

dortmundddd
Αυτή η Ντόρτμουντ είναι για να μουρλαίνει εντελώς τους οπαδούς της και το γερμανικό ποδόσφαιρο γενικά. Αφού πέρασε με 3-1 από τη Λειψία, κατάφερε να μην νικήσει εντός (1-1) τη Μάιντς, η οποία ήταν τόσο χάλια, που είχε μόλις έναν βαθμό σε έξι αγωνιστικές. Και όμως, έβαλε μπελάδες στους Βεστφαλούς. Το ματς θα μπορούσαν να το πάρουν και οι δύο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Οζτουναλί (57') και λίγο μετά είχαν δοκάρι. Ο Μενιέ σε περίεργη φάση (73') ισοφάρισε και τρία λεπτά ο Ρόις έστειλε άουτ το πέναλτι του, στερώντας το τρίποντο από τους γηπεδούχους και την ευκαιρία να συνεχίσουν το καλό σερί τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8kq99gismjt-sf)


Δεύτερη χαμένη ευκαιρία για Λειψία

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8kq4izrqlop-sf)


Θα μπορούσε να έχει πατήσει κορυφή. Εστω και για λίγο. Εχει σημασία το έστω και για λίγο. Ωστόσο, η Λειψία, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός από τη Ντόρτμουντ και τώρα δεινοπάθησε να πάρει βαθμό με το 2-2 στη Βόλφσμπουργκ. Και το έκανε χάρη στα γκολ των αμυντικών της. Αν και οι Ταύροι προηγήθηκαν με τον Μουκιελέ (4'), οι Λύκοι έκαναν την ανατροπή (22' Βέργκχορστ, 34' Γκιλαβογκί), με τον Ορμπάν (54') να δίνει έστω τον βαθμό στους φιλοξενούμενους, που παρέμειναν στο -1 από την Μπάγερν (σ.σ.: παίζει Κυριακή).

Νίκη-ανάσα στο φινάλε η Βέρντερ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8kqcso2f16h-sf)


Είχε τις ευκαιρίες, αλλά της έλειπε απελπιστικά το γκολ σχεδόν για ένα 90λεπτο. Στο φινάλε, όμως, η Βέρντερ Βρέμης πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και μάλιστα με «αέρα» δύο τερμάτων. Χάρη στον … αειθαλή Γκέμπρε Σελασιέ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε καθοριστικό σημείο (84’) και τρία λεπτά αργότερα, ο Αγκού τελείωσε τη δουλειά, σφραγίζοντας πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Φλόριαν Κόχφελντ (12η, 18 β.).

Σε μπελάδες η Χόφενχαϊμ

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8kqcsogxx95-sf)


Το βιβλίο της ιστορίας θα γράφει ότι η Χόφενχαϊμ έγινε η ομάδα στην οποία ξέσπασε η χειρότερη Σάλκε όλων των εποχών. Το δικό της ξέσπασμα, όμως, αγνοείται, αφού ακόμη κι εντός έδρας, απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες δεν πήρε το τρίποντο κι έμεινε κολλημένη στο απόλυτο μηδέν (0-0). Έτσι, η διαφορά της από την Αρμίνια που βρίσκεται πάνω από το όριο της επικίνδυνης ζώνης έμεινε στο -2 και η ομάδα από το Σίνσχαϊμ βρίσκεται πια για τα καλά σε μπελάδες.

Άσφαιρη ξανά η Κολωνία

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8kq99g47p69-sf)


Τσακωμένη με το γκολ παραμένει η Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού (εκτός αποστολής), καθώς απέτυχε να βρει δίχτυα για 5η σερί αναμέτρηση στο πρωτάθλημα. Για καλή της τύχη, ούτε η προβληματική Χέρτα Βερολίνου έκανε διαφορετικά, παρά τις σχεδόν διπλάσιες τελικές, σε ένα αδιάφορο 0-0 που δεν βοήθησε καμία από τις δύο να ανακάμψει (16η η Κολωνία, 13η η Χέρτα).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Η επίθεση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Κάτια Ταραμπανκό

Επίθεση στο μετρό: Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι δράστες - Δείτε φωτογραφίες

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στα λευκά η χώρα με τσουχτερό κρύο - Ποιες περιοχές έχουν τα περισσότερα προβλήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης