Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης για την επιθεώρηση εργασιών του προπονητικού
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (09/01) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ώστε δει από κοντά την εξέλιξη των έργων που γίνονται για την επέκταση των εγκαταστάσεων στα Σπάτα
Λίγο μετά το τέλος της σημερινής (09/01) προπόνησης ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα.
Ο λόγος της επίσκεψης του δεν είχε να κάνει με κάποια συνάντηση με τους παίκτες ή το τεχνικό τιμ, αλλά για να δει από κοντά την εξέλιξη των έργων που γίνονται για την επέκταση του προπονητικού.
Μάλιστα, θέλησε να δει τα έργα στις νέες εγκαταστάσεις, εκεί όπου οι εξελίξεις προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ήδη έχει τελειώσει η μισή εξέδρα του νέου βοηθητικού γηπέδου.
Ο Μελισσανίδης έμεινε αρκετή ώρα στο χώρο εργασιών, παρακολουθώντας την πορεία των έργων, μιλώντας παράλληλα και με τους μηχανικούς που έχουν αναλάβει την κατασκευή του.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών