Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Νταλμπέρτ, ο Μπιόρκαν και οι εξελίξεις με Χασάν

Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Νταλμπέρτ, ο Μπιόρκαν και οι εξελίξεις με Χασάν

Τα νέα για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ εν τέλει δεν ήταν ευχάριστα για τον Ολυμπιακό που υποχρεώνεται να στραφεί στις λύσεις των Νταλμπέρτ και Μπιόρκαν - Τι γίνεται με Χασάν - Παίζει με ΑΕΚ ο Εμβιλά

hasan
Τελικώς όπως όλα δείχνουν η Πόρτο έβαλε... στοπ στον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Όπως είχε γίνει και με την υπόθεση Ζαϊντού ενώ ο Ολυμπιακός έχασε τον Ρέις από τη Σπόρτινγκ.

Πάμε για... άλλα λοιπόν και αυτά τα άλλα είναι ο έμπειρος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαφ Νταλμπέρτ που ανήκει στην Ίντερ και που η Ρεν συμφωνεί να σπάσει τον δανεισμό του για να φύγει. Και μετά ο πιο μικρός σε ηλικία, Μπιόρκαν, ο Νορβηγός από τη Μπόντο Γκλμιτ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ως στόχο να κλείσει άμεσα το θέμα αυτό με τον Νταλμπέρτ να δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Για τον Νταλμπέρτ η κουβέντα γίνεται για δανεισμό ενώ για τον 22χρονο Μπιόρκαν για αγορά.

Ο Χασάν φώναξε δυναμικά παρών, ΟΚ για ΑΕΚ ο Εμβιλά
Τα νέα για τον Αιγύπτιο, όπως είχαμε γράψει και το προηγούμενο διάστημα έδειχναν καλά και παραμένουν αρκετά καλά μετά και τις τελευταίες εξετάσεις του.

Ο Χασάν μίλησε με τον Μαρτίνς και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τους διαβεβαίωσε όλους πως είναι καλά και πήρε το ΟΚ να αρχίσει σιγά σιγά προπονήσεις.

Κλείσιμο
Η εικόνα του το προσεχές διάστημα μπορεί να κρίνει πολλά. Ο Ολυμπιακός επίσημα ή ανεπίσημα δεν αναφέρει τίποτα για ενίσχυση με άλλον φορ, ωστόσο έχει ψαχτεί για το ενδεχόμενο ο Χασάν να μην βρεθεί στο επίπεδο που πρέπει στο επόμενο διάστημα.

Σε άλλα αγωνιστικά ο Εμβιλά έβγαλε καταπόνηση και κάποιες ενοχλήσεις αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σοβαρό. Για την ακρίβεια οι εξετάσεις που έκανε στο γόνατό του έδειξαν πως είναι ΟΚ για την ΑΕΚ. Όσο για τον Βαλμπουενά εξακολουθεί να μην είναι σίγουρο πως θα είναι βασικός.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακός: Τρίτη εκτός έδρας «εκατοστάρα», ισοφάρισε το ρεκόρ του μακριά από το ΣΕΦ

Euroleague: Νίκη-θρίλερ για την Μπασκόνια, 71-70 τη Βαλένθια

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 1-0: Με λυτρωτή Ράσφορντ βλέπει κορυφή - Δείτε το γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης