Χασάν για κορωνοϊό: «Είμαι καλά, θα επιστρέψω πιο δυνατός»
Καθησυχαστικός ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό
Ο Αχμέντ Χασάν έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες τονίζοντας πως παρότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είναι καλά στην υγεία του.
«Όπως θα έχετε μάθει οι περισσότεροι, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι καλά, σας ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σας μηνύματα. Θα επιστρέψω σύντομα πιο δυνατός», ανέφερε ο επιθετικός του Ολυμπιακού.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.