Χασάν για κορωνοϊό: «Είμαι καλά, θα επιστρέψω πιο δυνατός»
Καθησυχαστικός ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό
Ο Αχμέντ Χασάν έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες τονίζοντας πως παρότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είναι καλά στην υγεία του.
«Όπως θα έχετε μάθει οι περισσότεροι, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι καλά, σας ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σας μηνύματα. Θα επιστρέψω σύντομα πιο δυνατός», ανέφερε ο επιθετικός του Ολυμπιακού.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς