Ναδάλ - Τιμ 0-2: Μια ανάσα από τους «4» του ATP Finals o Aυστριακός

Ναδάλ - Τιμ 0-2: Μια ανάσα από τους «4» του ATP Finals o Aυστριακός

Ο Ντομινίκ Τιμ διπλασίασε τις νίκες του στο ATP Finals 2020 αφού επικράτησε με 7-6 (7), 7-6 (4) του Ράφα Ναδάλ - Θέλει πλέον νίκη του Τσιτσιπά επί του Ρούμπλεφ για να προκριθεί στους «4»

nadal_thiem
Πλεονέκτημα πρόκρισης στους "4" του ATP Finals 2020 πήρε ο Ντομινίκ Τιμ.


Με ανατροπή στο τάι μπρέικ!
Στο 1ο σετ, οι δυο τενίστες θα δοκιμάσουν να σπάσουν χωρίς επιτυχία ο ένας το σερβίς του άλλου, χωρίς επιτυχία. Ο Ράφα Ναδάλ δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι και θα φτάσει στο 6-5.

Ο Τιμ θα οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ. Ο Αυστριακός αρχίζει με μίνι μπρέικ αλλά ο Ισπανός θα το πάρει πίσω (2-1). Με διπλό λάθος του Ναδάλ ο Τιμ θα ισοφαρίσει σε 2-2 και ο Ράφα με σμας θα φτάσει στο 3-2 και στο 5-2.

Ο Αυστριακός επιστρέφει (5-5) αλλά με διπλό λάθος του θα δώσει σετ πόιντ στον Ισπανό. Ο Τιμ το "σβήνει" (6-6) αλλά ο Ναδάλ θα φτάσει και σε 2ο σετ πόιντ χωρίς να τα καταφέρει και πάλι (7-7).

O Τιμ θα φτάσει σε σετ πόιντ και θα το κατακτήσει με winner με 7-6 (7) σε 1.12'.

Αντέδρασε και κέρδισε
Στο 2ο σετ, o Ράφα Ναδάλ θα φτάσει σε μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ αλλά ο Ντομινίκ Τιμ θα το σβήσει και θα προηγηθεί με 1-0. Με love service game ο Ισπανός θα ισοφαρίσει σε 2-2 και ο Αυστριακός με τον ίδιο τρόπο θα προηγηθεί με 3-2.

Κλείσιμο
Ο Ναδάλ θα φτάσει σε μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ και με μπρέικ θα προηγηθεί με 4-3! Ο Τιμ θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο επόμενο γκέιμ και με την δεύτερη ευκαιρία θα κάνει μπρέικ (4-4).

Θα υπερασπιστεί το μπρέικ του για το 5-4 και θα φτάσει σε τριπλό ματς πόιντ! Ο Ναδάλ θα τις σβήσει και τις τρεις ευκαιρίες του Αυστριακού και με άσο θα πάρει το πλεονέκτημα και θα ισοφαρίσει σε 5-5!

Με love game ο Τιμ θα προηγηθεί με 6-5 και ο Ναδάλ θα οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ.

Ο Ναδάλ αρχίζει με μίνι μπρέικ (1-0), απαντά με μίνι μπρέικ (1-1) ο Τιμ και θα προηγηθεί με 5-3! Τελικά θα επικρατήσει με 7-6 (4).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Χάρντεν: Αρνήθηκε 51.5 εκατ. δολάρια τον χρόνο και απαιτεί να πάει Νετς! (pic)

Ο Αντετοκούνμπο απάντησε στον Κύργιο για το... φλερτ με Χιτ! (pic)

Για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός στη Βαλένθια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης