Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

O Mούσα Ουαγκέ στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» μιλάει στο PAOK TV για τους στόχους του και την συνύπαρξη με Μέσι και Σουάρες

wague-1
Αλήθεια πως είναι η συνύπαρξη στα ίδια αποδυτήρια με τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Πικέ και όλα τα αστέρια της Μπαρτσελόνα; Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μούσα Ουαγκέ, έζησε αυτό το όνειρο και έχει την απάντηση μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια για μια διετία. Νιώθω αρκετά δυνατός και ήρθα στον ΠΑΟΚ σ΄ ένα υψηλό επίπεδο. Η προπόνηση με τους καλύτερους παίκτες, όπως είναι ο Μέσι και ο Σουάρες, ήταν μια εμπειρία για μένα. Έμαθα πολλά από αυτούς και νομίζω ότι με ωφέλησε να ανέβω επίπεδο».

Αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ ο Σενεγαλέζος μπακ είπε: «Νιώθω ότι έχω πολλούς στόχους να πετύχω με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Προσωπικά θέλω να κάνω μια καλή σεζόν, να βοηθήσω την ομάδα και να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η Γουλβς απέκτησε τον Σεμέδο από την Μπαρτσελόνα

Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπαρτσελόνα άφησε τον Σουάρες να φύγει»

Ο Αντετοκούνμπο στους 100 πιο influential ανθρώπους για το 2020 σύμφωνα με το «Time»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης