Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Κυριακής και με αυτόν τον τρόπο δρομολογούνται οι εξελίξεις για την απόκτησή του από τον «δικέφαλο του Βορρά».
Αφού υπάρχει συμφωνία με τη Ριέκα, όπου ανήκει και θα γίνουν επαφές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΟΚ με σκοπό να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, για να σφραγιστεί η μεταγραφή του.
Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.