Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Κυριακής και με αυτόν τον τρόπο δρομολογούνται οι εξελίξεις για την απόκτησή του από τον «δικέφαλο του Βορρά».
Αφού υπάρχει συμφωνία με τη Ριέκα, όπου ανήκει και θα γίνουν επαφές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΟΚ με σκοπό να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, για να σφραγιστεί η μεταγραφή του.
Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη