Τσέφεριν: «Δεν είμαστε χαρούμενοι για την δικαίωση της Σίτι στο CAS»
Ο πρόεδρος της UEFAεξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι το CAS δικαίωσε τη Μάντσεστερ Σίτι κατά της ποινής που της είχε επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ακυρώνοντας τον διετή αποκλεισμό της από το Champions
Βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος τόνισε ότι «δεν είναι χαρούμενος», μιλώντας στο Associated Press.
«Κανείς δεν θέλει να χάσει μια υπόθεση. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόφαση. Πρέπει όμως να σεβόμαστε την απόφαση του σώματος που έχουμε συμφωνήσει να είναι η τελευταία λύση στη διαδικασία λήψης αποφάσεών μας», σχολίασε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό Fair Play, προσθέτοντας με νόημα:
«Ήταν επιτυχές, αλλά σε αυτήν την περίπτωση υπήρχαν ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα, προφανώς καθοριστικά».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!