Μουντιάλ 2022: Τέσσερις αγώνες καθημερινά στη φάση των ομίλων

Μουντιάλ 2022: Τέσσερις αγώνες καθημερινά στη φάση των ομίλων

Περίπου 28 μήνες πριν από την σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Κατάρ, το πρώτο που θα διεχαχθεί χειμώνα, έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων

katar1
Η αλήθεια είναι ότι λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων που προκάλεσε, ελάχιστοι ασχολούνται με το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2022 στο Κατάρ.

Στο Εμιράτο βέβαια έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα πάντα όσον αφορά το κατασκευαστικό κομμάτι και πλέον έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των αγώνων, παρόλο που δεν έχουν γίνει καν οι κληρώσεις των προκριματικών στις πέντε ηπείρους.

Στο πρώτο ιστορικά Μουντιάλ που θα διεξαχθεί τη χειμερινή περίοδο, αποφασίστηκε να διεξάγονται καθημερινά 4 αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων και οι ώρες (Ελλάδος) έναρξης είναι 14:00, 17:00, 20:00 και 23:00 αντίστοιχα.

Το φοβερό είναι ότι αν κάποιος το θέλει (και έχει την οικονομική δυνατότητα) θα μπορεί να παρακολουθεί και τους 4 αγώνες καθώς τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση βρίσκονται σε μια ακτίνα 40 χιλιομέτρων!!!

Οι αγώνες των ομίλων θα διεξάγονται ανά τρεις ημέρες και φυσικά όλες οι αποστολές θα γλιτώσουν από τα ατελείωτα ταξίδια που υπήρχαν σε προηγούμενες διοργανώσεις (όταν ένας όμιλος μπορεί να φιλοξενούνταν και σε τρεις πόλεις), ενώ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων αλλά και τα νοκ άουτ ματς οι ώρες έναρξης των αγώνων ορίστηκαν για τις 19:00 και 23:00 αντίστοιχα.

Κλείσιμο
Programma_Mundial


Το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ 2022 θα φιλοξενηθεί στις 21 Νοεμβρίου στο 60.000 θέσεων «Al Bayt stadium» στην περιοχή του Αλ Κορ και η μία ομάδα θα είναι το Κατάρ.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου στο χωρητικότητας 80.000 θέεατών «Lusail Stadium» της Ντόχα.

Υπενθυμίζουμε όσον αφορά τα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης ότι η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την 1η Δεκεμβρίου, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την UEFA.


Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για τα «κενά ασφαλείας» - Έλεγχοι παντού για να μην ξεφύγει ο κορωνοϊός

Στο «σφυρί» η βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο

Θρίλερ με τη 16χρονη στα Τρίκαλα: Έγκλημα ή αυτοκτονία o θάνατός της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης