Παναθηναϊκός: Θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της EuroLeague το θέμα αποχώρησης
Την Δευτέρα (22/6) θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της EuroLeague και μεταξύ άλλων θα πέσει στο... τραπέζι και το θέμα του Παναθηναϊκού
Όπως είναι γνωστό θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και ανάμεσα από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα είναι και το θέμα παραμονής των «πρασίνων» στην EuroLeague.
Πριν από 10 ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 11 του μήνα, οι «πράσινοι» είχαν στείλει σχετική επιστολή στην EuroLeague όπου ζητούσαν με κάθε επισημότητα «συναινετικό διαζύγιο» με τη διοργάνωση ωστόσο μόνο... εύκολη δεν είναι η απεμπλοκή τους από τη διοργάνωση.
Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο Δ.Σ. της Δευτέρας (22/6) ωστόσο οι πιθανότητες κάνουν λόγο για παραμονή του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.