Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε στις δηλώσεις του επικεφαλής της Euroleague σχετικά με πιθανή αποχώρηση των πράσινων από τη διοργάνωση
Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέουπως για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα προσθέτοντας πως έχει απειλήσει κι άλλες φορές με αποχώρηση αλλά δεν το έπραξε.
Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ μέσα από το Instagram διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην μπορεί η Ευρωλίγκα να ανταγωνιστεί σε έσοδα το Basketball Champions League, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του αντιμετωπίζεται με ασέβεια σε κάθε πτυχή και δήλωση, εκβιάζεται και καλείται να συμμορφωθεί με δικτατορικές αποφάσεις, την ώρα πως η Ευρωλίγκα δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της και δεν ενημερώνει τα κλαμπ για τις συνέπειες που αναμένει από την πανδημία.
«Επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ@@@νε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα… Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.