Πρίγιοβιτς: Οι Σαουδάραβες χρωστάνε 5.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ!

Πρίγιοβιτς: Οι Σαουδάραβες χρωστάνε 5.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ!

Μόλις δύο δόσεις έχει καταβάλει η Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία - Σενάριο για Φενέρμπαχτσε

prijo
Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, με την τελευταία απόφαση, υποχρεώνει την Αλ Ιτιχάντ να καταβάλει στον ΠΑΟΚ, εντός 45 ημερών, το υπόλοιπο ποσό της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Πολλοί περίμεναν οι δύο σύλλογοι να συμφωνήσουν σε ένα νέο διακανονισμό, κάτι που από πλευράς ΠΑΟΚ απορρίφθηκε από την πρώτη στιγμή, καθώς οι Σαουδάραβες έχουν πληρώσει μόλις το μισό ποσό (5.000.000 ευρώ) της ρήτρας του 30χρονου ποδοσφαιριστή και δεν έχουν καταβάλει τις δύο ισόποσες δόσεις των 2.500.000 ευρώ. Τα συγκεκριμένα νούμερα επιβεβαιώνονται και από σημερινό δημοσίευμα της mozzartsport στη Σερβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρίγιοβιτς είναι έτοιμος να κινηθεί δικαστικά εναντίον της τωρινής ομάδας του, καθώς έχει μείνει απλήρωτος για πολλούς μήνες και έχει αποκτήσει το δικαίωμα προσφυγής.

Σενάρια για Φενέρ

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα στην Τουρκία, όπου επικαλούνται πληροφορίες από τον Τύπο στην Σαουδική Αραβία, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Ανμάρ Αλ Χαϊλι ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της Φενέρμπαχτσε καταθέτοντας μια πρόταση-έκπληξη.

Οι Σαουδάραβες θέλουν να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του Πρίγιοβιτς στη Φενέρ για να απεμπλακούν από το δυσβάσταχτο συμβόλαιο του, αφού τα οικονομικά προβλήματα έχουν πλήξει την ομάδα της Τζέντα.

Πρόσφατα κλήθηκε να καταβάλει 3.00.000 στον Μαροκινό μεσοεπιθετικό Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος πήγε στη FIFA και δικαιώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ενώ πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και την Τράμπζονσπορ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Να παίρνουν κάρτα αν φτύνουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι»!

Οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν λένε «όχι» στις περικοπές

Süddeutsche Zeitung: Μη ρεαλιστική η επανέναρξη της Bundesliga στις 9 Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης