ΠΑΟΚ: Κέρδισε την καταγγελία κατά της Αλ Ιτιχάντ στη FIFA για Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Κέρδισε την καταγγελία κατά της Αλ Ιτιχάντ στη FIFA για Πρίγιοβιτς

Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει δικαιώσει τον  ΠΑΟΚ για τη μη καταβολή των δόσεων από τους Σαουδάραβες για τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

prigio-paok1
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε προσφυγή στη FIFA διεκδικώντας τα χρήματα που δεν είχε καταβάλει η Αλ Ιτιχάντ για τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η απόκτηση του Σέρβου επιθετικού έγινε τον Ιανουάριο του 2019 με τους Σαουδάραβες να κάνουν χρήση της ρήτρας των 10 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα από τη Τζέντα κατέβαλε τις πρώτες δύο δόσεις και σταμάτησε να πληρώνει το υπόλοιπο ποσό στην ελληνική ομάδα, που προσέφυγε στη FIFA για να διασφαλίσει τα χρήματα και να αναγκάσει τους Σαουδάραβες να πληρώσουν.

Πριν από λίγες μέρες η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας εξέδωσε την απόφασή της δικαιώνοντας τον ΠΑΟΚ και καλώντας την Αλ Ιτιχάντ να καταβάλει εντός 45 ημερών τις δόσεις, αν δεν υπάρξει νέα συμφωνία, κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί με δεδομένη την στάση του «Δικεφάλου» στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Με αφορμή την απόφαση του Πρίγιοβιτς να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχουν ξεκινήσει ουκ ολίγα σενάρια που εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στις ομάδες που ενδεχομένως να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σέρβος φορ θέλει να επιστρέψει σ’ ένα προσιτό περιβάλλον, λόγω του κορονοϊου είναι δύσκολη μια μεταγραφή στην Κίνα ή στις ΗΠΑ (απ’ όπου είχε προτάσεις), ωστόσο η Αλ Ιτιχάντ επιδιώκει να τον παραχωρήσει δανεικό καλύπτοντας ένα μικρό μέρος του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του.

Κλείσιμο
Ο Πρίγιοβιτς, βάσει συμβολαίου, λαμβάνει πάνω από 4 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά και πάλι ο δανεισμός του είναι μια πολύ ακριβή περίπτωση.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάσκες «Made in Greece»: Πώς το ελληνικό δαιμόνιο έκανε ένα σύγχρονο θαύμα

Έρευνα του ΠΑΜΑΚ: Οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν καλοκαιρινές διακοπές

Κορωνοϊός: Την Τρίτη το μήνυμα Μητσοτάκη για την σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης