Süddeutsche Zeitung: Μη ρεαλιστική η επανέναρξη της Bundesliga στις 9 Μαΐου

Süddeutsche Zeitung: Μη ρεαλιστική η επανέναρξη της Bundesliga στις 9 Μαΐου

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει στο σημερινό της φύλλο ότι η επιστροφή στη δράση στην Bundesliga θα αργήσει ακόμη, υπό το φόβο της νέας εξάπλωσης του κορωνοϊού, θέτοντας την 23η Μαΐου ως πιθανή ημερομηνία

bayern
Το μάδημα της μαργαρίτας στη Γερμανία, ως προς το πότε θα ξεκινήσει ξανά η Bundesliga, συνεχίζεται με τα νέα δεδομένα που έφερε στην επιφάνεια η Süddeutsche Zeitung να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Παρόλο που ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας Κρίστιαν Σέιφερτ στις δηλώσεις του μετά την τηλεδιάσκεψη της περασμένης εβδομάδας είχε αναφέρει επίσημα την 9η Μαΐου ως την ημέρα που θα αρχίσουν ξανά οι αγώνες, η εφημερίδα του Μονάχου θεωρεί αυτή την εκτίμηση... λανθασμένη.

«Η προοπτική επανέναρξης της Bundesliga στις 9 Μαΐου στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ ρεαλιστική για αθλητικούς και οργανωτικούς λόγους. Ωστόσο ήταν σωτήρια για τις ομάδες καθώς εισέπραξαν χρήματα από τις καθυστερούμενες δόσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αφού οι σταθμοί πείστηκαν πως το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία επανέναρξης και ανάσαναν οικονομικά.», αναφέρει χαρακτηριστικά η Süddeutsche Zeitung και συμπληρώνει:

«Το Σαββατοκύριακο 23, 24 Μαΐου φαντάζει ως η πιο πιθανή ημερομηνία επιστροφής στο γήπεδο για τις ομάδες της Bundesliga. Κι αυτό ακούγεται πιο λογικό καθώς θα έχουν περάσει και κάποιες ημέρες από τη στιγμή που η πλειοψηφία των εργαζομένων θα έχουν επιστρέψει κι αυτοί στις δουλειές τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστές που φτύνουν στο χορτάρι!

Βίντεο: Τα τρία ματς που θα ήθελε να ξαναπαίξει ο Κώστας Κατσουράνης

«Ζήσε Αθλητικά»: Με Ζήση, Μπουρούση, Στογιάκοβιτς συνεχίζονται οι δημοπρασίες

«Δύσκολα το Τόκιο θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς το εμβόλιο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης