«Μαχαιρώματα» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Βούτσης σε Πολάκη: Είσαι άσχετος!

«Μαχαιρώματα» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Βούτσης σε Πολάκη: Είσαι άσχετος!

Στην τοποθέτησή του ο Παύλος Πολάκης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε ως κυβέρνηση να έχει αλλάξει τη διάταξη της εκλογής των Ανεξάρτητων Αρχών - Όταν ο πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου πήρε το λόγο, τον χαρακτήρισε «άσχετο»

srz
Συντροφικά «μαχαιρώματα» καταγράφηκαν στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από το θέμα του ονόματος και την αυτοκριτική για την τραγωδία στο Μάτι, πρωταγωνίστησε η κόντρα ανάμεσα σε Νίκο Βούτση και Παύλο Πολάκη.

Στην τοποθέτησή του ο Παύλος Πολάκης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε ως κυβέρνηση να έχει αλλάξει τη διάταξη της εκλογής των Ανεξάρτητων Αρχών, ώστε να μην απαιτούνταν τα 4/5 για την εκλογή τους, επικαλούμενος τον πόλεμο που πολλές εξ αυτών έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε, σε ενοχλημένο τόνο, ο Νίκος Βούτσης. «Ο τρόπος εκλογής των Αρχών προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής», είπε ο πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου, χαρακτηρίζοντας «άσχετο» τον Πολάκη.

Στον Νίκο Βούτση ανταπάντησε ο Παύλος Πολάκης, επιμένοντας στις απόψεις του και τονίζοντας πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιπαρατεθεί συγκρουσιακά με το παλιό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης