Αιχμηρό και το ΚΙΝΑΛ για τη συμμετοχή Τσίπρα στις πορείες: Η υποκρισία στο αποκορύφωμά της

4956208

«Από τακτικός επισκέπτης της αμερικανικής πρεσβείας ξανάρχισε να διαδηλώνει απ' έξω», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του κόμματος

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε μετά τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο κ.Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια ήταν τακτικός επισκέπτης της πρεσβείας. Φέτος ξανάρχισε να διαδηλώνει απ' έξω. Η υποκρισία στο αποκορύφωμά της».

 «Ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε καπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ισως πηγε για απογευματινό τσαι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλωσεις. Ο σημερινος ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», σχολίασε νωρίτερα η ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Άγγελος

Ο Φοίβος Ιωαννίδης ήταν κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας αρχηγός της οργάνωσης ΔΕΚΑ Κρήτης (Δημοκρατικό Εθνικό Κίνημα Κρήτης) με έντονη αντιστασιακή δράση. Αναφέρει ότι : "Η περίπτωση του Ηρακλή Τσίπρα (θείος) είναι υπαρκτή. Ηταν ενεργό μέλος της οργάνωσής μας. Εμένα με συνέλαβαν σ' ένα μοναστήρι στο ανατολικότερο μέρος της Κρήτης, ενώ ο Ηρακλής Τσίπρας δεν συνελήφθη. Ηταν φυγόδικος, ήρθε στην Αθήνα, τα βρήκε με τον Ασλανίδη και απέκτησε κορυφαίο ρόλο στον Παναθηναϊκό. Το μυστήριο είναι ότι ενεφανίσθη την παραμονή στο Στρατοδικείο και ενώ είχε βαρύτατες κατηγορίες απηλλάγη, αυτή είναι η πραγματικότητα. Οπως πραγματικότητα είναι ότι όλα τα μέλη της οργάνωσης ΔΕΚΑ Κρήτης συνελήφθησαν, σαν κάποιος να τους «έδωσε»." Και δηλωσίας ο θείος και ρουφιάνος της χούντας. Κοντά στον Ηρακλή κόλλησε κι ο Παύλος.

Αγρότης

Διαθετω καρότσα αγροτικού για δηλώσεις και ανάπτυξη αγροτικού προγράμματος . Δεκτός και αρχιψευτης.

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ

Απόλυτη υποκρισία η συμμετοχή του στην πορεία μετά τα πεπραγμένα του.

!!!!!!!!!!

Πινόκιο, όλοι σε πήραν πρέφα και σε γιουχάρουν!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης