Πρόσκληση Μέρκελ σε Μητσοτάκη - Στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός μετά τις 20 Αυγούστου

Πρόσκληση Μέρκελ σε Μητσοτάκη - Στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός μετά τις 20 Αυγούστου

Το πρώτο ταξίδι, ωστόσο, του νέου πρωθυπουργού, θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 20-22 Ιουλίου

mits-merkel_main01
Το Βερολίνο θα επισκεφθεί, στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να τον συγχαρεί για τη μεγάλη του νίκη και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος της συνάντησης, που θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου, όταν και θα ανοίξει η Βουλή.

Το πρώτο ταξίδι, ωστόσο, του νέου πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες θα διεξαχθούν το τριήμερο 20-22 Ιουλίου. Ο χρόνος της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε χθες, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος επίσης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης