Η περιοδεία Καραμανλή στη δυτική Θεσσαλονίκη: Οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα δώρα

Η περιοδεία Καραμανλή στη δυτική Θεσσαλονίκη: Οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα δώρα

O πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου  πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στη δυτική Θεσσαλονίκη

dytiki6
Λίγες ώρες μετά την χθεσινή δημόσια παρέμβασή του και το προσκλητήριο συστράτευσης που έστειλε στους Νεοδημοκράτες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καραμανλής όπως μεταδίδει το thestival.gr, έφτασε λίγο μετά τις 10:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στους Αμπλεκόκηπους. Εκεί, τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο δήμαρχος Αμπελόκηπων - Μενεμένης και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος και υποψήφιοι βουλευτές.

dytiki
dytiki2


Η μητρόπολη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο και σε καθημερινή βάση προσφέρει 8.200 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη, ανέφερε ο Μητροπολίτης Βαρνάβας.

Ο Σεβασμιότατος έκανε δώρο στον κ. Καραμανλή μια εικόνα της Παναγίας και δυο βιβλία, εκ των οποίων το ένα αφορά την συμπλήρωση 100 χρόνων από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κ. Κυρίζογλου του προσέφερε και ο ίδιος με τη σειρά του μια εικόνα της Παναγίας.

Κλείσιμο


Thestival.gr Βαρνάβας Καραμανλής Άγιος Παντελεήμων


Ο Μητροπολίτης Βαρνάβας επισήμανε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στη δυτική Θεσσαλονίκη και να μην είναι η Θεσσαλονίκη από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Καραμανλής έκανε τη βόλτα του στην πλατεία Επταλόφου, όπου συνομίλησε με με περαστικούς και καταστηματάρχες. «Όσο είσαι εσύ μας δίνεις δύναμη» του είπε μια γυναίκα ενώ όσοι βρίσκονται εκείνη την ώρα στην πλατεία έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ασπαστούν.

dytiki6
dytiki7
dytiki8


Thestival.gr Καραμανλής Πλατεία Επταλόφου Θεσσαλονίκη




Τρίτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Καραμανλή ήταν η πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη. Εκεί, βρέθηκαν στελέχη της ΝΔ καθώς και ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης. Ο κ. Καραμανλής κάθισε σε ένα καφέ μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συζήτησε με περαστικούς.

Thestival.gr Πλατεία Ελευθερίας



Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στον πρώην πρωθυπουργό κάτοικοι του Ευόσμου. Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στην πλατεία και χαιρέτησε τους περαστικούς. «Είσαι η ψυχή μας, θα σε ακολουθούμε πάντα» του είπαν. Ξεναγήθηκε ακόμη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο.

Thestival.gr Εύοσμος Καραμανλής


Πηγή: thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης