Τασία: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ρουσφέτι στην κόρη μου, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

Τασία: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ρουσφέτι στην κόρη μου, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους φίλους και τους συντρόφους της επειδή τους στενοχώρησε - Δεν βρήκε να πει τίποτα στον ελληνικό λαό για την απόσπαση της κόρης της στη Βουλή και την κυνική ομολογία του ρουσφετιού - «Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά» είπε προκλητικά - Ήταν πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και... Διαφάνειας

xristodoulopoulou_main01
Το γεγονός ότι στενοχώρεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση είναι αυτό που κλόνισε την Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά τον σάλο που προέκυψε με την προσπάθεια μετάταξης της κόρης της και τα ρουσφέτια στη Βουλή. «Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως η χθεσινή δήλωση της ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις για την κόρη της έκανε άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο που η κ. Χριστοδουλοπούλου έφτασε στο σημείο να βγει σήμερα το πρωί στην τηλεόραση, να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές ως προσπάθεια επανόρθωσης για όσα έκανε!

Η πρώην υπουργός τα είπε αυτά στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα όπου βγήκε σήμερα το πρωί για να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της. Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει είπε ότι είναι να μην κατέβει υποψήφια στις εκλογές. Ωστόσο η κ. Χριστοδουλοπούλου με τη δήλωση της αυτή έδειξε ότι δεν έχει αντιληφθεί την ουσία όσων προσπάθησαν να γίνουν στη Βουλή και όσων η ίδια είπε περί διασυνδέσεων. Ετσι αντί να πει συγγνώμη στους Ελληνες πολίτες για πρακτικές που έπρεπε πλέον να έχουν εγκαταλειφθεί, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ζημιά που προκάλεσε! 

Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και δεν θα συμμετέχω στις εκλογές


Η αρχική κυνική δήλωση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου ότι εκμεταλλεύτηκε τις γνωριμίες για να πετύχει την μετάταξη της κόρης της φαίνεται πως προκάλεσε και την αντίδραση του πρωθυπουργού ο οποίος επικοινώνησε με τον Νίκο Βούτση προκειμένου να παγώσει η συγκεκριμένη προκλητική διαδικασία στη Βουλή.

Κλείσιμο
Μεταξύ των μετατάξεων που μπήκαν στον πάγο είναι και αυτή της κόρης της κυρίας Χριστοδουλοπούλου.

Όταν δε, ο πρόεδρος της Βουλής κλήθηκε να σχολιάσει τις επίμαχες δηλώσεις ανέφερε δηκτικά «ο καθένας χρεώνεται αυτά που λέει».

Έμμεση αλλά επικριτική ήταν και η ανάρτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη που έγραψε «γιατί κάποιοι/ες να γκρεμίζουν ότι με κόπο συλλογικά χτίζουμε;».
poulakis


Δείτε βίντεο: Τασία:Συγγνώμη για το ρουσφέτι της κόρης της από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από τους πολίτες - Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
Τασία: Συγγνώμη για το ρουσφέτι της κόρης της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης