Ανδρουλάκης κατά Γεννηματά: Οι εκλογές θα κρίνουν την επιβίωση της παράταξης

Ανδρουλάκης κατά Γεννηματά: Οι εκλογές θα κρίνουν την επιβίωση της παράταξης

Αφού συζητάμε για τα εσωτερικά του Κινήματος Αλλαγής και όχι το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν λάθος χειρισμοί, είπε ο ευρωβουλευτής

nikos-androylakis-ena
Λάθος χειρισμούς στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής καταλόγισε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης υποστηρίζοντας πως το κόμμα θα δώσει μάχη επιβίωσης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αντιθέσεις» στο Action 24 ανέφερε ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ στεναχωρημένος από τις εξελίξεις των δύο τελευταίων ημερών.

«Το να φτάνουμε στο σημείο αντί να συζητάμε το Βατερλώ του ΣυΡιζΑ στις εκλογές και το πώς η Νέα Δημοκρατία δεν θα το καρπωθεί μόνη της, αλλά να συζητάμε τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ πάει να πει ότι έγιναν λάθος χειρισμοί», είπε.

«Είμαστε ένα μήνα πριν από τις εκλογές όπου αυτές αποκτούν άλλο χαρακτήρα για μας. Θα κρίνουν την επιβίωση της παράταξης και την προοπτική της. Καλό θα είναι όλοι οι πρωταγωνιστές του έργου να καταλάβουν ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι πληγωμένος κόσμος τα τελευταία δέκα χρόνια από τις συγκρούσεις οι οποίες έφεραν μια ιστορική παράταξη στο σημείο να δίνει μάχη επιβίωσης» πρόσθεσε ο κύριος Ανδρουλάκης.

«Ο κόσμος μας ξέρω πόσο στεναχωρημένος είναι αυτές τις δύο μέρες. Περίμενα από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την ηγεσία του να έχουν μια στρατηγική ενδυνάμωσης, ενότητας και να δώσουμε μία μάχη όλοι μαζί. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες, έγινε ό,τι έγινε, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί όσο μπορούμε να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, να μαζέψουμε, όσο μπορούμε να μαζέψουμε, τα προβλήματα που προκλήθηκαν και να δώσουμε αυτή τη μάχη», είπε ακόμα.

Ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε ευθέως και στη Φώφη Γεννηματά για την φράση της στη συνέντευξη της στον Alpha ότι ο ίδιος είναι ευρωβουλευτής και να κοιτάξει να κάνει τη δουλειά του.

Κλείσιμο
«Φυσικά θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, να δίνω τη μάχη μου στην ευρωβουλή και αν την έκανα καλά ή όχι, το αξιολόγησαν πριν μία εβδομάδα οι πολίτες, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας μου το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων στο πρόσωπό μου. Με τίμησαν και θα τους τιμήσω και εγώ συνεχίζοντας να κάνω καλά το έργο μου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν αγωνιώ ως απλό μέλος του κόμματος για το ότι αυτή η παράταξη έχει μια μεγάλη ιστορία και πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία της, όχι περιόδους της ιστορίας της, αλλά το σύνολο της ιστορία της».

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι ΣυΡιζΑ και Νέα Δημοκρατία θέλουν να πάψει το ΚΙΝΑΛ να παίζει ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας και μίλησε για «αμετανόητους» εντός του ΚΙΝΑΛ που πρέπει να κατανοήσουν ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θέλει να δοθεί η μάχη από όλους μαζί.

«Το κόμμα πάρα πολλοί θέλουν να πάψει να παίζει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στην χώρα. Ο κ. Τσίπρας κάνει χυδαίες επιθέσεις, ο κ. Μητσοτάκης έχει παρόμοια στρατηγική, θα τη δούμε να εξελίσσεται στους επόμενους μήνες. Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα. Πρέπει αυτοί που αγαπούν το κόμμα να δώσουμε τη μάχη στις 7 Ιουλίου να έχει ισχυρή παρουσία. Δεν συγχωρούνται αλλά λάθη, έπρεπε σήμερα με άλλους όρους να δίνουμε τη μάχη απ’ αυτούς που την δίνουμε. Να πάψουν κάποιοι να είναι αμετανόητοι και να κατανοήσουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θέλει αυτή τη μάχη να την δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους».

Ο κ. Ανδρουλάκης εμμέσως πλην σαφώς έδωσε «ραντεβού» με την Φώφη Γεννηματά την επομένη των εκλογών λέγοντας ότι προς το παρόν για εκείνον το θέμα κλείνει εδώ: «Νίκη για μένα στις εθνικές εκλογές είναι να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εγώ θα προσπαθήσω να βελτιώσω τους όρους του αγώνα αυτού τις επόμενες εβδομάδες όπως και όπου μπορώ. Κλείνει για μένα αυτή η ιστορία, θα συζητήσουμε γι’ αυτό όταν θα αξιολογηθούν όλες αυτές οι αποφάσεις σε ένα δεύτερο χρόνο. Η προτεραιότητα τώρα είναι στις 7 Ιουλίου η παράταξη να έχει σοβαρή παρουσία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης