

— George K (@Petty01) June 2, 2019
ότι χασανε μονο δυο περιοφερειες...Ναι Νικο όλα καλα...τον Καλογριτσα να μας προσεχεις...χασατε και την περιφερεια με τα βοσκοτόπια.....μα τοσο κοπανοι εισαστε ρε σεις πρωτοκλασάτοι Κουμουνδουραιοι? Ελεος.
Οι περισσότεροι παρατρεχάμενοι γύρω κατηφείς (ύστερα από τόσο σανό,η χώνεψη τους έπεσε βαριά. Καιρός για αλλαγή διατροφικών συνηθειών),στο κέντρο ξεκαρδισμένος ο πρωθυπουργός μετά της κ. Δούρου (χαίρονται που βρήκαν ποιος φταίει για το ιστορικο τους Βατερλώ: ο ηλιθιος λαός),τα κοριτσάκια φαντάζομαι πως κι αυτά έτσι αυθόρμητα μπήκαν στο πλάνο αποτελούν τη μόνη πινελιά αθωότητας ανάμεσα σε αυτή τη λαϊκή παρεούλα. Και τέλος μια υποψία Τασίας αρκετή όμως για να σου ανακατέψει τα σωθικά.. Αναμνηστική φωτογραφία να χει από Ιούλιο ο Αλέξης να λέει ''Όταν ήμουν ακόμη πρωθυπουργός ύστερα από τη μεγάλη μας νίκη στις περιφερειακές του 2019, παρόλο που δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε μια περιφέρεια,η κ. Δούρου είχε αυξήσει τα ποσοστά της..''
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΥΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ GRAFITI ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ! ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕ , ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ .
κυρ, Χαχασατανα, γιατι ομιλειτε εκτος προσωπικης πραγματικοτητας, δηλαδη σε δευτερο προσωπο και οχι σε πρωτο, (να πεσεις να συκοθεις, κτλ. αντι να πεσω να συκοθω), ??
Γεια σου Αλεξη κολοτουμπα, βρηκες πατημα να αλλαξεις γνωμη; Ρε ανοητε δεν ανεβηκαν τα ποσοστα σου,απλα ειχαν μεινει δυο ατομα να διαλεξεις. Ρε κομπογιανιτη δε ντρεπεσαι;
Ό αιώνιος χάχας Τσίπρας με τον απερχόμενο θίασο του μαζί με την άθλια Ρένα Δούρου και το σκιάχτρο Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Ποιος πεφτει και σηκωνεται ρε παιδια ? Με την Τασια διπλα σου ειναι δυνατον να του σηκωθει κανενος? ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ σκουπιδια του κερατα
Ωραίες φάτσες. Όμορφοι και καλοί άνθρωποι. Πόσο απλά υπέροχο. Να ο λαός και οι άνθρωποί του. Τι όμορφα συναισθήματα δημιουργούνται βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει περίπτωση οι ψηφοφόροι να μην αγαπήσουν την ηθική που εκπέμπεται. Ζήτω η Αριστερά! ρε.
Ναι ρε μεγάλε ηγέτη , κάνε κουράγιο .... τα πρώτα 15 χρόνια εκτός εξουσίας είναι δύσκολα , μετά ..... συνηθίζεις !!!!!