«Αυθόρμητη» συγκέντρωση χειροκροτητών έξω από το τμήμα που ψήφισε ο Τσίπρας

«Αυθόρμητη» συγκέντρωση χειροκροτητών έξω από το τμήμα που ψήφισε ο Τσίπρας

Κινητοποιήθηκαν αυτή τη φορά οι μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι δεν επαναλήφθηκε το σκηνικό «μοναξιάς» της περασμένης Κυριακής - «Αναγκασμένοι να συνεργασθούν αυτοί που θα εκλεγούν» δήλωσε ο Αλ.Τσίπρας

DSC_9045
Αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός απέφυγε να επαναλάβει τη δήλωση «τέλεια», που είχε κάνει την περασμένη Κυριακή προσερχόμενος στην κάλπη και απαντώντας στην ερώτηση πώς αισθανόταν. Όμως, αυτή τη φορά είχε γίνει και «αυθόρμητη» συγκέντρωση χειροκροτητών του πρωθυπουργού, ώστε να μην επαναληφθεί το σκηνικό της «μοναξιάς» που επικράτησε την περασμένη Κυριακή: Τότε είχε σπεύσει μεν μια καθαρίστρια του δήμου Αθηναίων να ξεχορταριάσει τα πεζοδρόμια έξω από το εκλογικό τμήμα του κ.Τσίπρα, στην Κυψέλη, ωστόσο οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που τον ανέμεναν, μετρώνταν στα δάχτυλα, ενώ δεν είχαν εμφανισθεί οκτώ μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Σήμερα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πάρει θέση έξω από το σχολείο αρκετή ώρα προτού φθάσει ο κ.Τσίπρας. 

Δείτε το βίντεο:

Τσίπρας



Δείτε το βίντεο από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών:


Κλείσιμο
Τσιπρας δηλώσεις

Ο κ.Τσίπρας, πάντως, στη δήλωση που έκανε αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, επικεντρώθηκε στα της αυτοδιοίκησης και μίλησε για αναγκαστικές συναινέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις που είναι απόρροια του «Κλεισθένη». Είπε ο κ.Τσίπρας: Σήμερα ψηφίζουμε δημάρχους και περιφερειάρχες. Αυτοί που θα εκλεγούν είναι αναγκασμένοι να συνεργασθούν στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, να προσπαθήσουν να επιτεύξουν (sic) συγκλίσεις, λόγω της μεγάλης θεσμικής τομής του Κλεισθένη, που δημιουργεί νέο πλαίσιο προς όφελος των πόλεων, των δήμων, των τοπικών κοινωνικών. Ο Κλεισθένης εξαναγκάζει σε συναινέσεις, συνεννοήσεις, προγραμματικές συγκλίσεις. Οι επιλογές είναι κρίσιμες. Καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν προοδευτικούς υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες σε όλες τις αναμετρήσεις, απέναντι στους εκπροσώπους της συντήρησης για να αντιμετωπισθούν τα αυξημένα προβλήματα.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης