Ψήφισμα - παρέμβαση 27 προέδρων δικηγορικών συλλόγων: Ζητούν δημοψήφισμα για τη Συμφωνία

kotzias_dimitrov_tsipras_zaev_prespes

Καλούν τους εκπροσώπους του κοινοβουλίου να μην ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ψήφισμα – παρέμβαση 27 προέδρων δικηγορικών συλλόγων της χώρας : Ζητούν από τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου να μην ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι πιο κάτω αναφερόμενοι και υπογράφοντες Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, αφουγκραζόμενοι την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και αποδεχόμενοι ταυτόχρονα τις σοβαρές ενστάσεις που διατυπώνονται για τα ζητήματα που εγείρει η υπό κύρωση Συμφωνία των Πρεσπών, παρεμβαίνουν σύμφωνα με το αρ. 90 παρ. ζ΄ του Ν. 4194/2013 (Κώδικας Δικηγόρων) και ζητούν από τους Έλληνες βουλευτές να μη εγκρίνουν με την ψήφο τους στη Βουλή τη συγκεκριμένη συμφωνία , αλλά να απαιτήσουν από την Ελληνική Κυβέρνηση να οργανώσει δημοψήφισμα, όπως έχει το δικαίωμα αυτό από το Σύνταγμα, προκειμένου ο Ελληνικός Λαός αυθεντικά να αποφασίσει για το εθνικό του συμφέρον.

Οι υπογράφοντες το ψήφισμα Πρόεδροι

26) Πρόεδρος Δ.Σ. Αμαλιάδας : Αθάνασιος Θεοδόσης
27) Πρόεδρος Δ.Σ. Κεφαλληνίας : Σάββας Σαββάογλου

Δ.Σ Θεσσαλονίκης;

Ο Θεσσαλόνικης και ο Δράμας που ειναι; Έχει πρόεδρο Καλαμάτας, Πάτρας κτλ και δεν έχει Προέδρο Δ.Σ Θεσσαλονίκης και Δράμας; Άλλο πάλι και τούτο.

Judy

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΒΕΣΈ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ????? ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΏΝ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ??? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΓΕΙΤΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ????

Ο.Ε

Ο Τσίπρας, φίλοι Συνέλληνες, έχει δύο έντιμες επιλογείς: Η μία να κάνει Δημοψήφισμα (απαίτηση τού Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού) και η άλλη να περάσει την Συμφωνία του με 180 ψήφους (απαίτηση τού Συντάγματος). Διαφορετικά, αν την περάσει μπαμπέσικα, όπως την έχει σχεδιάσει, κάποια στιγμή ο Ελληνικό Λαός θα βρει τον τρόπο και τη στιγμή να τού περάσει χειροπέδες και να τον οδηγήσει ίσια σε Λαϊκό Δικαστήριο στην Πλατεία Συντάγματος. Κι άμα δημόσιος κατήγορος θα 'ναι η Ζωή, ε τότε, ταλαντούχε Δημαγωγέ, θα σε κλαίνε και οι ρέγκες... Παρόμοιο σχόλιο έστειλα και για την ορθή απόφαση τού δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών...

Μακης

Το δημοψηφισμα δεν το θελει ολοκληρο το ΝΟΥΔΟΥΚΕΝΤΡΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΞΟ θα νοιαστουν τον λαο με τα συλλαλητηρια!!

έλεος

Οι μακεδονομάχοι με φουρό περισσεύουν και όταν είναι και χασοδίκες , έλεος !

Δευκαλίων

Δε πα να βγάλεις το άχτι σου αλλού; Γίνεται μια πρωτοβουλία απο έναν επαγγελματικό-επιστημονικό κλάδο κ εσύ αντί να τη αντιμετωπίσεις θετικά τους βρίζεις κιόλας;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ναι!

μπραβο! επιτελους!