Δανέλλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν εντάσσομαι στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία

Δανέλλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν εντάσσομαι στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία

«Η κυβέρνηση που θα φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει»

danel-skorul1
Κατηγορηματικός ότι δεν θα μπει στην κυβέρνηση ούτε και θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο καθώς, όπως είπε, «δεν εντάσσομαι στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία» εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Σπύρος Δανέλλης.

Στην ερώτηση γιατί δεν παραδίδει την έδρα του μετά τη διαγραφή του εξήγησε ότι άλλο να είσαι ανεξάρτητος βουλευτής και άλλο να μεταφέρεις την έδρα σου από το ένα κόμμα στο άλλο. «Εγώ δεν ήμουν δεξιόστροφος ποτέ, δεν με αφορά η απόφαση του συνεδρίου που δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Με αυτή τη λογική ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία μου στο Ποτάμι. Άλλο το Ποτάμι οταν εντάχθηκα και άλλο τώρα» συμπλήρωσε.

Εξηγώντας την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είπε ότι «προφανώς δεν ήταν ένα εύκολο δίλημμα. Αυτό που βάρυνε ήταν το εθνικό συμφέρον. Η κυβέρνηση που θα φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει».

Αν και παραδέχθηκε ότι «θα μπορούσε να είχε γίνει μια άλλη διαχείριση από την πλευρά της κυβέρνησης» εντούτοις υποστήριξε πως «ό,τι λάθη και αν έχουν γίνει δεν συγκρίνονται με το μείζον που είναι το εθνικό, η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ερωτηθείς για τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γιώργου Μαυρωτά στην ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Δανέλλης απάντησε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα κάνουν κάτια άλλο παρά να ψηφίσουν. Είναι υπαρξιακό ζήτημα που δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να απαντήθει με άλλο τρόπο παρά μόνο θετικά».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης