Παπαγγελόπουλος για Πολάκη και φυλακίσεις: Παρεξηγήθηκε - Εξέφρασε αγωνία με... μπρουτάλ τρόπο

Παπαγγελόπουλος για Πολάκη και φυλακίσεις: Παρεξηγήθηκε - Εξέφρασε αγωνία με... μπρουτάλ τρόπο

«Η παρούσα κυβέρνηση σέβεται τις δικονομικές διαδικασίες και δεν παρεμβαίνει στις δικαστικές υποθέσεις» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στις δηλώσεις Πολάκη για τις φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων

4485327
Θέση για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αναφορικά με τις φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων και την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του κ. Πολάκη «παρεξηγήθηκαν» και πρόσθεσε «Μήπως ο κ. Πολάκης δεν εκφράζει πρόθεση πολιτικών διώξεων αλλά την αγωνία έστω με μπρουτάλ τρόπο για απονομή δικαιοσύνης και τιμωρία ενόχων;».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ότι η παρούσα κυβέρνηση σέβεται τις δικονομικές διαδικασίες και δεν παρεμβαίνει στις δικαστικές υποθέσεις. Παράλληλα άφησε υπαινιγμούς παρέμβασης στην Δικαιοσύνη από την προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντας « Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να μιλά για πολιτικές διώξεις. Θυμίζω τα πογκρόμ συλλήψεων επι προηγούμενης κυβέρνησης για επικοινωνιακούς λόγους». Ο ίδιος δε θέλοντας να επισημάνει ότι κατά το παρελθόν τα μέσα καταστολής χρησιμοποιήσουν αντιδημοκρατικές μεθόδους είπε «Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου που ήταν αξιωματικός της αστυνομίας μου έλεγε ότι στα δημοκρατικά πολιτεύματα ο μόνος που χτυπά την πόρτα σου τα ξημερώματα είναι ο γαλατάς». Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο κ. Κώστας Τασούλας και αστειεύτηκε λέγοντας « ο Τσόρτσιλ ήταν ο πατέρας σας;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης