Στο Λουξεμβούργο ο Καλογήρου για το συμβούλιο των υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ

kalogirou-mixalis

Τις εργασίες του συμβουλίου θα απασχολήσουν μεταξύ των άλλων θέματα όπως τα ηλεκτρονικά αποδεικτικά στοιχεία, η εφαρμογή του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και ο κανονισμός για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Για το Λουξεμβούργο αναχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, προκειμένου να λάβει μέρος στο συμβούλιο των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, που διεξάγεται σήμερα και αύριο Παρασκευή 11 και 12 Οκτωβρίου 2018.

Τις εργασίες του συμβουλίου θα απασχολήσουν μεταξύ των άλλων θέματα που αφορούν τα ηλεκτρονικά αποδεικτικά στοιχεία, την εφαρμογή του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον κανονισμό για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Παράλληλα, στο περιθώριο του συμβουλίου, ο Μιχάλης Καλογήρου θα έχει συναντήσεις με ομολόγους του καθώς και με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4803923

Διακαναλική συνέντευξη ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου παραχώρησε ο πρόεδρος του Ποταμιού - «Αγαπάς το Ποτάμι, απόδειξη στην κάλπη» είπε χαρακτηριστικά ζητώντας τη στήριξη των πολιτών

5