Ψαριανός: Η ηγεσία του Ποταμιού κοιτά προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Ψαριανός: Η ηγεσία του Ποταμιού κοιτά προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Ευθείες βολές Ψαριανού κατά Σταύρου Θεοδωράκη μετά τη συνέντευξη του δεύτερου στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος - «Σφαγή» στο twitter με στελέχη του Ποταμιού να εξαπολύουν πυρά κατά Ψαριανού

psarianos_theodwrakis
Άνω-κάτω έχουν γίνει στο Ποτάμι μετά την ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, που έθεσε ευθέως στο στόχαστρό του την ηγεσία του κόμματος και τον επικεφαλής Σταύρο Θεοδωράκη.

Οι αναρτήσεις του κ. Ψαριανού έγιναν σε απάντηση των όσων δήλωσε χθες ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. 
Στην ανάρτησή του απάντησε ο βουλευτής, λέγοντας ότι ««ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση». 
Ψαριανός σε Θεοδωράκη: «Μπούρδες είναι αυτό»«

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο βουλευτής του Ποταμιού δεν περιορίστηκε στη μία ανάρτηση, σχολιάζοντας τη φράση του κ. Θεοδωράκη ότι «Στην πολιτική στην Ελλάδα πρέπει να καταργήσουμε την μονιμότητα. Μετά από 10 χρόνια πρέπει όλοι να επιστρέφουμε στις προηγούμενες δουλειές μας. @thema_radio». 

«Μπούρδα είναι αυτό! Σαν το παλιό και το νέο...» ήταν το ακόμη πιο οξύ σχόλιο του κ. Ψαριανού. 
Στη συζήτηση παρενέβη και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, που τον παρέπεμψε στο συνέδριο του Οκτωβρίου. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μόνο 2 κατευθύνσεις. Υπάρχει και η κατεύθυνση του προοδευτικού κέντρου, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς, με βάση τις αρχές μας, όπως πολλάκις έχουμε συζητήσει. Εγώ εκεί κοιτάω», έγραψε.


Ψαριανός: «Το σχέδιο είναι “προσέγγιση και διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Το σχόλιο δεν έμεινε αναπάντητο από τον κ. Ψαριανό, που κάλεσε τον κ. Μαυρωτά να αφήσουν τις... σοφιστείες, λέγοντας ότι «το σχέδιο είναι “προσέγγιση και διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ”, κάτι που όπως διεμήνυσε, δεν τον περιλαμβάνει.

«Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους», ανταπάντησε ο κ. Μαυρωτάς, με τον κ. Ψαριανό να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι παρών στο συνέδριο του κόμματος.

psarianos_mavrwtas


Βολές κατά Ψαριανού από στελέχη του Ποταμιού

Οι τοποθετήσεις του κ. Ψαριανού προκάλεσαν έντονες αιχμές από μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.


Ο Γιώργος Γκαρής έγραψε «Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη».




Εξίσου αιχμηρή ήταν και η Ολυμπία Αναστασοπούλου που ανέφερε «Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε.. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης