Θα σας συντρίψουμε, απειλεί πάλι τους Τούρκους ο Καμμένος

Θα σας συντρίψουμε, απειλεί πάλι τους Τούρκους ο Καμμένος

«Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες θα πρέπει να θυμούνται ότι το 1821 ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και την συνέτριψε» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - Τσίπρας: Η Ελλάδα έχει ισχυρές αποτρεπτικές δυνάμεις για να εξασφαλίσει την ειρήνη

Αυστηρή προειδοποίηση προς την Τουρκία ότι η Ελλάδα θα συντρίψει όποιον τολμήσει να απειλήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της χώρας απηύθηνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Μόλις λίγες ώρες μετά τις αναφορές του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος προέβη σε εμπρηστικές δηλώσεις: «Την μεγάλη (ισχυρή) Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές!»
, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε: «Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός, κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη αλλά όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όπως συνέτριψαν το 1821 οι Έλληνες μαχητές μία πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες θα πρέπει να θυμούνται ότι το 1821 το πώς μία ψυχή, ο ελληνικός λαός, ενωμένος και δυνατός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και την συνέτριψε».

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας» τόνισε ο κ. Καμμένος.

«Με μπροστάρη την υπέρμαχο στρατηγό και τους προστάτες αγίους των ενόπλων δυνάμεων, τον επαγγελματισμό, την εκπαίδευση και τα μέσα, οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να διασφαλίσουν την ειρήνη αλλά και να νικήσουν όποιον τολμήσει να προκαλέσει» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Ζητώ την στήριξη των φίλων και συμμάχων για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Χρειάζονται πράξεις και τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους μας» συνέχισε ο κ. Καμμένος και απευθύνθηκε εκ νέου προς την Τουρκία λέγοντας: «Πρέπει να καταλάβει και η Τουρκία ότι μπορεί να στέλνουμε συνεχώς μηνύματα ειρήνης και συμφιλίωσης αλλά τέτοιου είδους συμπεριφορές την απομονώνουν και την στέλνουν πίσω από κει που ξεκίνησε απ' τα βάθη της Ανατολής».


Τσίπρας: Η Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο

Σε διαφορετικό μήκος κύματος, λίγη ώρα νωρίτερα,ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τα Ψαρά δήλωσε ότι η Ελλάδα «με αποφασιστικότητα απαιτεί από όλους και έχει την ικανότητα να διασφαλίζει τον απόλυτο σεβασμό των κυριαρχικών της δικαιωμάτων και της εδαφικής της ακεραιότητάς. Η Ελλάδα είναι, σήμερα, φάρος αξιών, αλλά και πόλος, εγγυητής της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή μας.  Και για αυτό τον λόγο, δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίζει παιχνίδια που θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την ομαλότητα».

«Και θέλω από αυτήν εδώ, την ιστορική γωνιά της πατρίδας μας, να επαναλάβω αυτό που ολόκληρη η Ευρώπη πια με τον πλέον επίσημο τρόπο και με μια φωνή δηλώνει:
-Η Τουρκία οφείλει να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο. 
-Να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου. 
-Να σεβαστεί τους κανόνες που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο. 
Και θα πρόσθετα, να κατανοήσει, ταυτόχρονα, ότι στον 21ο αιώνα, την ευημερία και την πρόοδο ενός λαού δεν τη διασφαλίζουν οι προκλήσεις και οι εθνικιστικές κορώνες, αλλά ο αλληλοσεβασμός και η συνεργασία με τους γείτονες, η καλή γειτονία και η διαρκής επιδίωξη επίλυσης των διαφορών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η Ελλάδα αυτό το κατανοεί και το εφαρμόζει. Και είναι μια χώρα που διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, όχι για να απειλήσει, αλλά ακριβώς για να εξασφαλίσει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, για να υπηρετήσει αυτή την αρχή της καλής γειτονίας» έκλεισε την τοποθέτησή του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο κ. Τσίπρας.Παυλόπουλος: Θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε τα σύνορα και το έδαφος της πατρίδας μας

«Όπως τεκμηριώνει αμαχήτως το ιστορικό της 25ης Μαρτίου 1821, το Νεότερο Ελληνικό Κράτος γεννήθηκε μέσ’ από μια «έκρηξη» Ελευθερίας, αποδεικνύοντας, για μιαν ακόμη φορά, ότι για εμάς, τους Έλληνες, η Ελευθερία είναι αξία υπαρξιακή: Μόνον ελεύθεροι μπορούμε να ζήσουμε, να υπερασπισθούμε την αξία μας και να δημιουργήσουμε, αναπτύσσοντας ελεύθερα την προσωπικότητά μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Και συνέχισε τη δήλωσή του, αμέσως μετά το τέλος της μεγάλης στρατιωτικής παρελασης στην Αθήνα: «Αυτές οι ρίζες ελευθερίας προσδιορίζουν, ως δείκτες πορείας, και την αποστολή μας στο μέλλον.  Είμαστε Έθνος και Λαός της Ειρήνης, της Φιλίας και της Δημοκρατίας, που, αυτονοήτως, έχουν ως βάση τον πλήρη σεβασμό του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, στο σύνολό τους. Είμαστε όμως, κατά την Ιστορική μας Κληρονομιά, Λαός και Έθνος που θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε, δίχως ίχνος εκπτώσεων, την Ελευθερία μας, κατ’ επέκταση δε τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της Πατρίδας μας και της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

ΣΧΟΛΙΑ (316)

Ou re

Ormate ellinares. Gia analisi eiste oloi protoi. Eidika eseis pou zitate polemo. Exete xestei pano sas. Polemoi gia xamenes patrides exoun teleiosei re buzantinoi. Ola ginontai gia to mali. Diladi gia to aerio pou vrisketai stin kupro. Ta upoloipa esoteriki katanalosi gia sas re gidia. Gia ta psifoulakia sas. Upnoi e upnoi

Εθνάρχης Τσίπρας

Πύρινος λόγος και γενναιότητα, ωριμότητα σκέψης και πράξης, αποφασιστικότητα και ανδρεία είναι τα χαρακτηριστικά του στρατηλάτη μας και λεβέντη υπουργού μας Πάνου Καμμένου

Προβλέπεται μεγάλη νίκη Τσίπρα!

Ο λαός θέλει Τσίπρα για ακόμη καλύτερες μέρες! Ο Μεγααλέξανδρος κι αυτός ένα πράγμα! Μεγάλος ηγέτης λέμε!

Πολιτης

Χειροτερη αντιπολιτευση δεν περασε ποτε απο αυτον τον τοπο. Πληρωμενα ΜΜΕ, κομματοσκυλα να τρεχουν και να κατακλυζουν τα δικτυα, προβατα να βελαζουν. Οταν πηγαινε δημοκρατικα και ευρωπαικα ο πρωθυπουργος τους βριζατε, τωρα που βγηκε ο υπουργος αμυνας να υπερασπιστει την χωρα επιτελους τους ξανα βριζετε. Χειροτεροι και απο το κκε. Μιασματα.

Πλανήτης

Το ότι η Καθημερινή υποστήριξε τον κ. Τσίπρα στις αρχές του 2018 (όπως, άλλωστε, και οι Παυλόπουλοι, οι Ιερώνυμοι και οι τέως βασιλιάδες αυτής εδώ της χώρας) αυτό ΔΕ σημαίνει ότι οι καθαροί δεξιοί και κεντροδεξιοί εκφράζονται από τους ανωτέρω. Απλώς, ο κόσμος κατάλαβε την παραμύθα του Τσίπρα, που τον ενδιέφερε περισσότερο η καρέκλα και λιγότερο το καλό του λαού.

Εμπνευστής

Θα συντρίψει όλα τα τουρκικά κεμπαπς! Μέγας Τουρκοφάγος!

Αριστοτέλης

Άσε ρε μπούλη... Βάλε καμία στολή να παίξεις....

Κύριε Πάνο

Κάντο καλύτερα θα σας εξαφανίσουμε για να είμαστε όλοι σύμφωνοι.

Vag

.Τα νεα ενισχυμενα superοπλα δημοκρατιας, πολιτισμου και αλληλοκατανοησης κανουν θαυματα!!!.Οι τουρκοι τα εοχυν κανει πανω τους, ετοιμαζονται να γυρισουν πισω απο εκει που ηρθαν πριν 8 αιωνες.

Θα

Θα σκίσουμε τα μνημόνια, θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, θα αυξήσουμε τις συντάξεις, θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό, θα διατηρήσουμε το ΕΚΑΣ, θα χτυπάμε το ντέφι και αυτοί θα χορεύουν, θα επαναφέρουμε τον δέκατο τρίτο μισθό, θα τους εξαφανήσομεν μεν, αλλά μόλις εμβόλισαν το σκάφος του λιμενικού και υφαρπαξοαν τους φαντάρους μας άλλοι ήταν αυτοί που εξαφανίστηκαν. Δυστυχώς

ελλην

Μπροστά ο Καμμένος εαν θελει πόλεμο και εγω μετά απο αυτόν !!! χαχαχαχα........................................................

αποφασιστε

τοσο καιρο που απειλουσε ο ερντογαν και η κυβερνηση δεν απαντουσε τους λεγατε κοτες,,,τωρα που απαντησε ο καμμενος παλι τον κραζετε,,,αποφασιστε τι θελετε?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

57382282_2215446515438140_2618075221688582144_n

«Το ψηφοδέλτιο δε βγήκε ούτε από κομματικούς μηχανισμούς, ούτε από αρχηγικά χρίσματα, αλλά από τη βούληση ανθρώπων να συμμετέχουν στη μάχη που πρέπει να δοθεί για τη χώρα και το λαό μας» τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

13
w21-16284620998198

«Η φιλία και η καλή γειτονία έχουν μία βασική προϋπόθεση: τον πλήρη και ειλικρινή σεβασμό του διεθνούς δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου στο σύνολό τους»  είπε από το Μεσολόγγι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

19